Τους αρέσουν οι άνδρες με στολή: Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια έλκονται από αυτό το χαρακτηριστικό

Ο ενθουσιασμός ορισμένων γυναικών του ζωδιακού όταν βλέπουν άνδρες με στολή είναι κάτι παραπάνω από έκδηλος.
τους-αρέσουν-οι-άνδρες-με-στολή-οι-γυνα-180887

Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια ενθουσιάζονται ιδιαίτερα όταν βλέπουν έναν άντρα που φορά στολή. Αυτό τις αναστατώνει και τις καθιστά να τον βλέπουν με διαφορετικό μάτι, θεωρώντας το εξαιρετικά ελκυστικό. Πάμε να δούμε για ποιες γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε:

Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια έλκονται από τους άνδρες με στολή

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει ως κυβερνήτη του τον Άρη. Αυτό από μόνο του κάνει τις γυναίκες Κριούς αρκετά δυναμικές και έντονες, ωστόσο τις κάνει και να έλκονται ιδιαίτερα από την στολή σε έναν άντρα. Είτε αυτός είναι πυροσβέστης, είτε στρατιωτικός, είτε αστυνομικός κτλ, εκείνες στη θέα του και μόνο, παθαίνουν… κάτι. Τις ελκύει η στολή και τις κάνει να τον ποθούν ακόμα περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων τρελαίνεται για τα γαλόνια. Όταν βλέπει έναν άντρα να φορά στολή, με παράσημα αναστατώνεται και τον ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Την ελκύει το χρυσό που έχουν κάποιες στολές και την κάνει να βλέπει τον άντρα αυτόν με εντελώς άλλο τρόπο. Την γοητεύει και την κάνει να τον γουστάρει τρελά. Είναι και το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άντρας δείχνει δυνατός και αρχηγικός και αυτό την ξετρελαίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως έχει αδυναμία στους άντρες με εξουσία. Σε αυτούς που δείχνουν αυστηροί, σκληροί, επιβλητικοί και δυνατοί. Δεν μπορεί να τους αντισταθεί με τίποτα. Μπορεί να «λιώσει» με μια τους ματιά. Με το που θα δει έναν άντρα με στολή, κάτι παθαίνει μέσα της. Της ξυπνάνε άγρια σεξουαλικά ένστικτα και την κάνει να τον ποθεί ακόμα περισσότερο

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Οι περήφανες του ζωδιακού: Οι γυναίκες που δείχνουν όμορφες ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις

Οι ρομαντικοί του ζωδιακού: Τα τέσσερα ζώδια που ξεπερνούν τον εαυτό τους για έναν έρωτα

Ένας αυθεντικός Τοξότης: Τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου με τα θετικά και τα αρνητικά τους

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ