Οι περήφανες του ζωδιακού: Οι γυναίκες που δείχνουν όμορφες ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις

οι-περήφανες-του-ζωδιακού-οι-γυναίκες-180780

Σαν άλλες Σκάρλετ Ο’Χάρα, οι παρακάτω γυναίκες του ζωδιακού δεν θα δείξουν ποτέ πόσο χάλια αισθάνονται. Ακόμα και αν είναι πολύ στεναχωρημένες, πάντα θα εμφανιστούν περιποιημένες, με πλατύ χαμόγελο για να μην δώσουν ποτέ δικαίωμα για κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια. Δεν θέλουν να φαίνονται τα συναισθημάτα τους, ούτε επιδιώκουν την λύπηση κανενός. Πάμε να δούμε για ποιες κυρίες μιλάμε.

Ζώδια: Οι 3 περήφανες του ζωδιακού

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι η γυναίκα Παρθένος έχει θέμα με την τελειότητα. Αυτό τα περιλαμβάνει… όλα. Από το πώς φαίνεται, πώς συμπεριφέρεται, τι τρώει, τι πίνει, πώς δουλεύει κ.ο.κ. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την εικόνα της Miss Perfect και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την δει στα χειρότερά της. Είναι ό,τι πιο τραγικό θα μπορούσε να της συμβεί και θα την έριχνε στα Τάρταρα.

ΛΕΩΝ

Αν θες να «τελειώσεις» μια Λιονταρίνα, πες της πως την… λυπάσαι. Είναι περήφανη και εγωίστρια. Δεν θα δείξει ποτέ σε κανέναν ότι είναι αδύναμη ή σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Όσο κι αν υποφέρει μέσα της, θα σφίξει τα δόντια, θα φορέσει τα πιο ωραία ρούχα της, θα έχει μόνιμα ένα χαμόγελο στο στόμα και θα περπατάει με το κεφάλι ψηλά. Ποτέ δεν θα αφήσει να φανεί το ότι την έχει πάρει από κάτω ή είναι για να πέσει στα πατώματα. Είναι τόσο περήφανη, που δεν «λυγίζει» μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.

Ζώδια: Η Αιγωκερίνα όταν υποφέρει

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πάντα για την γυναίκα Αιγόκερω είναι η εικόνα της και η υπόληψή της. Μπορεί μέσα της να υποφέρει και να βγάζει κραυγές. Ωστόσο, δεν θα αφήσει ποτέ να φανούν στους άλλους τα συναισθήματά της και ο πόνος της. Το αντίθετο. Θα προσπαθήσει να καμουφλάρει την κακή της ψυχολογία, με μια, όσο γίνεται, “δυνατή” εμφάνιση. Θα είναι πάντα περιποιημένη και χαμογελαστή. Δεν θα δώσει δικαιώματα σε κανέναν να την σχολιάσει ή να την δείξει με το δάχτυλο και την λυπηθεί. Είναι ήττα κάτι τέτοιο για εκείνη και δεν θα επιτρέψει να συμβεί.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Διαβάστε επίσης

Η Αντζελίνα Τζολί για τον καρκίνο: «Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις για να μειώσω τις πιθανότητες αλλά συνεχίζω να κάνω εξετάσεις»

Reunion για το καστ του «Σόι σου»: Σάββας, Λυδία, Σάντρα και Χαρά συναντήθηκαν ξανά και το κοινό ζητάει remake

Η συμβουλή ενός ειδικού στις μητέρες: Ο ψυχίατρος Σάββας Σαββόπουλος εξηγεί τι μαθαίνει μια “καλή μαμά” στα παιδιά της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ