Οι συναισθηματικές του ζωδιακού: Αυτές οι γυναίκες εύκολα «χάνουν» τον εαυτό τους σε μια σχέση

οι-συναισθηματικές-του-ζωδιακού-αυτέ-181156

Κάποιες γυναίκες του ζωδιακού έχουν μια ροπή στο να χειραγωγηθούν πιο εύκολα από τον σύντροφο τους. Τα ζώδια τους έχουν τα χαρακτηριστικά στο να λένε πολύ συχνά «ναι» ειδικά για χάρη του έρωτα ενώ αυτό το μονοπάτι τις οδηγεί στο να «χάνουν» τον εαυτό τους και να γίνονται μια άλλη. Για αυτό αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια δώστε λίγη προσοχή.

Ζώδια: Οι γυναίκες που αλλάζουν για μια σχέση

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς είναι σε μια μόνιμη αναζήτηση του πρίγκιπα του παραμυθιού. Είναι ρομαντική, συναισθηματική και γενικότερα χαμηλών τόνων. Πηγαίνει «με τα νερά» του συντρόφου της, δεν του λέει όχι και είναι αρκετά δεκτική σε όσα εκείνος μπορεί να της επιβάλλει. Επίσης, έχει μια τάση να «μεταμορφώνεται» μέσα στις σχέσεις της και όσο περνάει ο καιρός να μοιάζει όλο και περισσότερο στον σύντροφό της. Αυτό την κάνει ουσιαστικά να «χάνει» τον εαυτό της και να γίνεται μια άλλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι! Η Διδυμίνα μπορεί να γίνει υποχείριο μέσα σε μια σχέση. Έχεις ακούσει τη φράση που λέει: «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται;». Αυτή η φράση την περιγράφει με ακρίβεια. Η Διδυμίνα είναι έξυπνη, όμως πολλές φορές υπερεκτιμά τον εαυτό της. Αν λοιπόν ο άλλος βρει τα «κουμπιά» της, τότε πραγματικά μπορεί να την κάνει ό,τι θέλει. Και μην ξεχνάμε και την διπλή της φύση ως ζώδιο, τη συναισθηματική και τη λογική. Εύκολα χάνει την ισορροπία και γέρνει προς την πρώτη πλευρά.

Ζώδια: Ο Καρκίνος και ο Ζυγός σε μια σχέση

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος όταν ερωτεύεται… αφήνεται εντελώς. Είναι ένα από τα πλέον ρομαντικά και συναισθηματικά ζώδια και δίνεται με όλο της το είναι στον σύντροφό της. Θέλει να τον βλέπει ευτυχισμένο και θα κάνει όσες υποχωρήσεις χρειαστεί. Αυτό την καθιστά ευάλωτη σε χειρισμούς και τοξικές σχέσεις. Είναι πολύ εύκολο να την μανιπουλάρει ο άλλος και να υπακούσει σε ό,τι της ζητήσει ή της πει εκείνος.

ΖΥΓΟΣ

Παρόμοια περίπτωση με την γυναίκα Καρκίνο, είναι και η γυναίκα Ζυγός. Αρχικά, με το που θα μπει σε μια σχέση και θα είναι μέσα στα μέλια, κάνει πραγματικά ό,τι της λέει ο σύντροφός της. Δεν θέλει να του χαλάσει κανένα χατίρι, οπότε λέει σε όλα «ναι». Αυτό θα συνεχιστεί για όσο διάστημα εκείνη είναι ερωτευμένη. Όταν θα της περάσει ο ενθουσιασμός και ο έρωτας, τότε είναι που θα ξεκινήσει να λέει τα μεγάλα «όχι» και θα χωρίσει.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Όσα δεν γνωρίζατε για την δυσθυμία: Αυτά είναι τα συμπτώματα της επίμονης καταθλιπτικής διαταραχής και η θεραπεία

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: Τα 34 χρόνια γάμου, το μυστικό που κρατάει την σχέση τους δυνατή και το κόκκινο νυφικό

Αυξέντιος Καλαγκός: «Πρώτα είναι ο Θεός και μετά είναι ο γιατρός – Χωρίς πίστη η ζωή δεν έχει νόημα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ