Να τους αγαπάτε λίγο παραπάνω τους Καρκίνους: Το «ευαίσθητο» ζώδιο και τα βάσανα που τον ταλαιπωρούν

να-τους-αγαπάτε-λίγο-παραπάνω-τους-καρ-181084

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη κυβερνά ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από την ευαισθησία, τη φροντίδα και την αφοσίωση. Είναι το ζώδιο που συχνά συνδέεται με τη μητρική αγάπη και την προστασία, και φέρνει μια ενέργεια που ευνοεί την ανάπτυξη, τη γονιμότητα και τη δημιουργία σχέσεων. Έτσι, η θέση σου υπό το ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να ερμηνευτεί ως μια έκφραση της ευαισθησίας και της γονιμότητας που φέρεις μαζί σου, αλλά και της διάθεσής σου να φροντίζεις και να προστατεύεις όσους αγαπάς.

Τα βάσανα του Καρκίνου:

Όταν αντιμετωπίζεις φόβους, είναι σημαντικό να θυμάσαι το εξής:

Για οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου, το κίνητρό σου θα ορίζεται από το τι νιώθεις για κάτι ή κάποιον. Συνεπώς, για να εκπληρώσεις τον γήινο προορισμό σου, είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι το τι νιώθεις θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό το τι θα δημιουργήσεις. Καθώς, λοιπόν, η εξωτερική επιτυχία -ή μη- θα είναι καθρέφτης του τι αισθάνεσαι, χρειάζεται σε καθημερινή βάση να φροντίζεις τα συναισθήματα μέσα σου, σαν είναι φυτό που θα παράγει καρπούς και σπόρους… στην ζωή σου.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου να μάθει

Η Σελήνη είναι ετερόφωτη, πράγμα που σημαίνει ότι μεγάλο ρόλο στην επίτευξη του γήινου στόχου σου θα παίξει κατά πόσο θα πετύχεις αρμονική σχέση με τους σημαντικούς άλλους, με τους οποίους πρέπει να υπάρχει κάποια αναγκαιότητα σύνδεσης, αλλά από τους οποίους δεν θα πρέπει να εξαρτηθείς, διαφορετικά θα σταθούν εμπόδιο στο στόχο σου. Η Σελήνη, όπως και ο συναισθηματικός σου κόσμος και η ζωή, έχει φάσεις, τις οποίες θα πρέπει να μάθεις να αποδέχεσαι χωρίς γκρίνια και μεμψιμοιρία, αλλά με κατανόηση. Οι δοκιμασίες σου, σε αρκετές περιπτώσεις, θα σχετίζονται με την παιδική ηλικία, συναισθηματικά ζητήματα και οικογενειακούς δεσμούς και για να ακολουθήσεις ελεύθερα τη ζωής σου, θα πρέπει να κατανοήσεις το απέναντί σου ζώδιο, τον Αιγόκερω, που συμβολίζει τα όρια και την κορυφή. Συνεπώς, είναι σημαντικό αφενός η στάση ζωής σου να δείχνει πως το σημείο που ξεκίνησες δεν καθορίζει το πού μπορείς να φτάσεις και αφετέρου μια ισχυρή πράξη αγάπης προς τον εαυτό σου και τους άλλους θα είναι να αναλαμβάνεις ευθύνες και να θέτεις υγιή όρια.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

Τα 4 ζώδια που αγαπούν τη χλιδή: Αυτό είναι το σπίτι των ονείρων σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι εγωιστές του ζωδιακού: Τα τέσσερα ζώδια που δεν αντέχουν την απόρριψη και «πέφτουν στα πατώματα»

Οι ανταγωνιστικοί του ζωδιακού: Τα τρία ζώδια που δεν θα χαρούν με την επιτυχία σου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ