Ζώδια της γης: Έτσι μπορείτε να χαλαρώνετε και ξεφεύγετε από την πίεση της καθημερινότητας σύμφωνα με τα άστρα

ζώδια-της-γης-έτσι-μπορείτε-να-χαλαρών-181100

Όταν η πίεση της ζωής φαίνεται να γίνεται ανυπόφορη, ο καθένας αναζητά έναν τρόπο να ξεφύγει για λίγο από την πραγματικότητα. Τα ζώδια της Γης δεν αποτελούν εξαίρεση. Κάθε ένα από αυτά, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, έχουν τον δικό τους μηχανισμό επιβίωσης κάτω από πίεση.

Έτσι ξεφεύγουν από την πίεση της καθημερινότητας τα ζώδια της Γης:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο επίμονος Ταύρος χρειάζεται πολύ χρόνο για να κουμαντάρει τόσο τις αλλαγές όσο και τις αποτυχίες. Αυτό που επιθυμεί είναι το καθετί σε αυτόν τον κόσμο να είναι όμορφο! Και όταν ο κόσμος τους βρίσκεται σε χάος, το μόνο που μπορεί να του προσφέρει κάποια όαση είναι το… Netflix! Η εξήγηση είναι ολοφάνερη: Τίποτα δεν είναι πιο κατάλληλο για να αντιμετωπίσεις τη δική σου ανησυχία από το να χάνεσαι μέσα στην ευτυχισμένη ιστορία κάποιου άλλου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το εξαιρετικά πρακτικό ζώδιο, δεν γνωρίζει την έννοια της απόδρασης από τα προβλήματα. Στο μυαλό του, τα προβλήματα υπάρχουν για να λύνονται. Τι αξίζει μια απόδραση, όταν έχει τόσα πολλά να διαχειριστεί; Η φύση του τον οδηγεί να βυθίζεται στην επίλυση όλων των θεμάτων. Το μότο του είναι «Μπορείς να τρέξεις, μπορείς να κρυφτείς, αλλά δεν μπορείς να δραπετεύσεις!»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πρακτικός και υπεύθυνος Αιγόκερως όταν βρεθεί κάτω από μεγάλη πίεση, αρέσκεται στο να κάνει διαλογισμό ή θεραπευτικές ασκήσεις, προκειμένου να καλμάρει το μυαλό του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα. Μπορεί να λειτουργήσει σωστά όταν βρίσκεται σε ειρήνη με τον εαυτό του και αυτό ο Αιγόκερως το ξέρει καλά. Αφού ηρεμήσει, στη συνέχεια θα σκεφτεί την επόμενη κίνησή του, ώστε να πετύχει το σχέδιο που έχει στο μυαλό του και φυσικά δεν εγκαταλείπει ποτέ!

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

Τα ζώδια που δεν “χαμπαριάζουν”: Οι 5 εκπρόσωποι του ζωδιακού που πάντα προχωρούν σαν να μην συνέβη τίποτα

Οι «αδίστακτοι» του ζωδιακού: Τα ζώδια που παίρνουν αυτό που θέλουν και μετά σαν λεμονόκουπα θα σε πετάξουν

Οι ανταγωνιστικοί του ζωδιακού: Τα τρία ζώδια που δεν θα χαρούν με την επιτυχία σου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ