Ένας αυθεντικός Τοξότης: Τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου με τα θετικά και τα αρνητικά τους

ένας-αυθεντικός-τοξότης-τα-χαρακτηρι-180398

Σήμερα το ζώδιο του Τοξότη έχει την τιμητική του. Γνωρίζουμε πως κάθε ζώδιο χωρίζεται σε κάθε δεκαήμερο όμως αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μεταβάλλονται από ζώδιο σε ζώδιο.

Μάλιστα κάθε ζώδιο μπορεί να δανειστεί χαρακτηριστικά από άλλο ζώδιο, ανάλογα με το δεκαήμερο.

Τοξότης: Τα χαρακτηριστικά του κάθε δεκαημέρου

Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου (22/11-2/12) είναι λίγο σαν τον πίνακα της Μόνα Λίζα, γελάνε αλλά σα να έχουν κάνει σφράγισμα. Η νταρκίλα που έχει ξεμείνει από τους Σκορπιούς δεν τους αφήνει να είναι ανάλαφροι, με αποτέλεσμα να έχεις μια μίξη φλου με εμμονές. Κακό! Βέβαια, τους δίνει μια σοβαρότητα που είναι άγνωστη λέξη, κάνοντάς τους πιο προσγειωμένους και γοητευτικούς.

Οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου (3/12-12/12) έχουν τον απάλευτο. Πολλή Φωτιά, πολύ χαλαρότητα, πολύ… γενικά, πολύ. Όλα είναι τέλεια, όλα είναι μοναδικά, ”ζ’γα ρε, τι αγχώνεσαι;”, ” όλα καλά θα πάνε’,’ ”χαλάρωσε”. Είναι τόσο chill, που σε εκνευρίζει. Επίσης, πέραν του ζαμάν φου, είναι και ό,τι να ‘ναι. Λες, και γίνονται Δίδυμοι, άλλα σου λένε το πρωί, άλλα το απόγευμα, άλλα το βράδυ πάντα με ύφος Σαλονικιού, με φραπέ στο χέρι ”χαλαρά”.

Τοξότης: Όταν γίνεται λίγο Αιγόκερως

Στο τρίτο δεκαήμερο (13/12-22/12) ευτυχώς, έρχονται οι πρώτοι Αιγόκεροι να βάλουν μια τάξη σε αυτό το χάος. Ίσως αυτοί οι Τοξότες να είναι και οι καλύτεροι. Έχουν την ανεμελιά, αλλά μπορούν να είναι και υπεύθυνοι. ΑΝ, δεν είναι κομπλεξικοί.

Δείτε περισσότερα για τα Ζώδια εδώ:

Θα σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού: Δυστυχώς, οι άνδρες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια πάνε χωρίς σκέψη στην επόμενη

«Μάνα, γιατί με γέννησες Δίδυμο;»: Κι όμως, υπάρχει απάντηση και δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Όταν ο Αιγόκερως «τρώει άκυρο»: Η αντίδραση αυτού του ζωδίου στην απόρριψη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ