Βλέπουν μόνο τον εαυτό τους: Τα ζώδια που θέλουν την προσοχή σου για να «ταΐσουν» τον εγωισμό τους

Αυτά τα ζώδια σε χρησιμοποιούν για να καλύπτουν τον δικό τους εγωισμό και να ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή τους.
βλέπουν-μόνο-τον-εαυτό-τους-τα-ζώδια-πο-180919

Αυτά τα ζώδια δεν έχουν αληθινό ενδιαφέρον για το τι νιώθεις ή τι σκέφτεσαι. Αντίθετα, επιδιώκουν μόνο να ικανοποιούν τον δικό τους εγωισμό και να ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους. Είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός με τη συμπεριφορά τους και να αντιληφθείς άμεσα τα σημάδια όταν αρχίσουν να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Εάν διακρίνεις οποιαδήποτε ανασφάλεια, θα πρέπει να δράσεις αποφασιστικά και να τις απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Τα ζώδια που θέλουν την προσοχή σου για να «ταΐσουν» τον εγωισμό τους:

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θέλει να έχει στη ζωή του άτομα που ξέρει ότι τον γουστάρουν, ότι τους αρέσει και ότι με ένα του νεύμα ή με μια του ματιά… «τα έχει». Και τι κάνει για να διατηρεί τις καβάντζες του; Πολύ απλά, πού και πού στέλνει κανένα μήνυμα, καμιά φωτογραφία του, κάνει κανένα like σε φωτογραφίες σε social  και έτσι υπενθυμίζει την παρουσία του. Περιμένει λοιπόν να δει αντιδράσεις και όταν καταλάβει ότι ακόμα αρέσει και είναι ποθητός, παίρνει αυτό που θέλει και μετά εξαφανίζεται.

ΖΥΓΟΣ

Αν υπήρχε βραβείο καβάντζας, να ξέρεις θα το δίναμε στον Ζυγό, χωρίς καμία αντίρρηση. Είναι το ζώδιο αυτό που στην ζωή του έχει μια σχέση, ένα crush και άλλες 5-6 καβάντζες να περιμένουν τη σειρά τους για να τις αγαπήσει και να τους αφοσιωθεί. Κρυφή πληγή είναι ο Ζυγός και θα πρέπει να έχεις τον νου σου. Και μηνύματα θα σου στείλει και φωτογραφίες του και likes θα κάνει και αποθεωτικά σχόλια και ό,τι μπορείς να φανταστείς, αρκεί να συνεχίσεις να τον θέλεις και να τον γουστάρεις. Όσο βλέπει ότι σε έχει, τόσο «φτιάχνεται».

ΚΡΙΟΣ

Ο εγωισμός αυτού του ζωδίου «χτυπάει κόκκινο». Θέλει να είναι ο ένας και μοναδικός στη ζωή των άλλων. Θέλει να ξέρει ότι αρέσει, ότι τον γουστάρουν και ότι είναι ποθητός. Θέλει να νιώθει ότι έχει τις καβάντζες του που με μια κίνησή του ή ένα μήνυμά του, θα τρέξουν σε εκείνον. Πες το εγωισμό, πες το ναρκισσισμό. Ο Κριός, όπως και ο Λέοντας και ο Ζυγός που αναφέραμε λίγο πιο πάνω, θα σε «παίξουν» πολύ άσχημα για να «ταΐσουν» τον εγωισμό και την αυτοπεποίθησή τους.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Οι εγωιστές του ζωδιακού: Τα τέσσερα ζώδια που δεν αντέχουν την απόρριψη και «πέφτουν στα πατώματα»

Η Άση Μπήλιου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Αλλάζουν όλα σε επαγγελματικά και οικονομικά για αυτά τα 4 Ζώδια

Οι περήφανες του ζωδιακού: Οι γυναίκες που δείχνουν όμορφες ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ