Οι ανταγωνιστικοί του ζωδιακού: Τα τρία ζώδια που δεν θα χαρούν με την επιτυχία σου

οι-ανταγωνιστικοί-του-ζωδιακού-τα-τρί-181018

Υπάρχουν τρία ζώδια που ακόμα και αν είσαι φίλος τους, θα ζηλέψουν με την επιτυχία σου και δεν θα χαρούν εύκολα με τον ενθουσιασμό σου. Ίσως επειδή είναι στην φύση τους να είναι ανταγωνιστικά ή απλά τους κατακλύζει το «εγώ» τους.

Ζώδια: Λέων και Κριός «βράζουν» μέσα τους

ΛΕΩΝ

Όσο μεγαλόψυχος και αντοιχτοχέρης μπορεί να είναι ο Λέοντας, άλλο τόσο μικρόψυχος και ζηλιάρης μπορεί να γίνει. Υπάρχουν στιγμές που τον κατακλύζει η ζήλια και ο φθόνος και χάνει την λάμψη του και την καλοσύνη του. Αν δει ότι ένας/μια φίλος/η του είναι πιο πετυχημένος/η από εκείνον, πιο πλούσιος/α, πιο όμορφος/η, έχει πιο ωραία/ο σύντροφο και γενικότερα καλύτερη ζωή από εκείνον, τότε ο Λέοντας αρχίζει να νιώθει ότι μέσα του «βράζει». Τα θέλει όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα. Το κακό με τον Λέοντα είναι ότι δεν μπορεί να προσποιηθεί και δυστυχώς θα δείξει τα συναισθήματά του στους φίλους του. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς εύκολα ότι αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη, εκτός κι αν ο/η άλλος/η είναι στον κόσμο του/της και εθελοτυφλεί και τον ανέχεται.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο άκρως ανταγωνιστικό. Αυτό που του βγαίνει κυρίως όταν βλέπει ότι οι φίλοι/ες του είναι πετυχημένοι/ες, είναι η ζήλια και ο απόλυτος ανταγωνισμός για το ποιος/α θα είναι καλύτερος/η. Δεν μπορεί να δεχτεί ένας Κριός ότι θα είναι δεύτερος, ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι από εκείνον, έχουν περισσότερα αποκτήματα, κάνουν καλύτερη ζωή κλτ. Πέφτει ψυχολογικά, τα βάζει με τον εαυτό του, θεωρεί ότι του αξίζουν πολλά περισσότερα σε αυτή τη ζωή και αρχίζει να γίνεται μικρόψυχος και να βγάζει κακίες.

Ζώδια: Ο Σκορπιός θα «πετάξει» την κακία του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζήλια είναι μέσα στο DNA του Σκορπιού. Είτε έχει να κάνει με ερωτική ζήλια είτε επειδή οι άλλοι έχουν κάτι που εκείνος δεν έχει. Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός τα θέλει όλα και θέλει μόνο τα καλύτερα. Όταν βλέπει γύρω του ανθρώπους πιο πετυχημένους από εκείνον ή άτομα στα οποία η ζωή έχει φέρει πράγματα πιο εύκολα σε σχέση με εκείνον, τότε γίνεται ζηλιάρης και του βγαίνει μόνο κακία. Κοιτάζει τους γύρω του με μισό μάτι και σαφώς δεν μπορεί να χαρεί με την χαρά τους. Ούτε συγχαρητήρια θα δώσει εύκολα. Θα γυρίσει απλά την πλάτη ή θα σε αφήσει στο «διαβάστηκε». Όταν τον πιάνει η αναποδιά του, βγάζει έναν κακό χαρακτήρα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Βάνα Ραμπότα και Βασίλης Κούκουρας: Τα 9 χρόνια σχέσης και το μοντέρνο σπίτι τους με τις «καλλιτεχνικές πινελιές»

Ιστορία πίστης: Οι ψυχές ζουν και μας βλέπουν από ψηλά

Παραδοσιακό ραβανί: Η εύκολη συνταγή για να γίνει αφράτο, πεντανόστιμο και με το σωστό σιρόπιασμα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ