Γούστα είναι αυτά: Οι γυναίκες του ζωδιακού που προτιμούν τους άντρες να είναι λίγο brutal

γούστα-είναι-αυτά-οι-γυναίκες-του-ζωδι-179693

Κάποιες γυναίκες του ζωδιακού δείχνουν πως έχουν προτίμηση σε ένα συγκεκριμένο τύπο άντρα. Πιο συγκεκριμένα, τα ζώδια που θα αναφερθούν παρακάτω, δείχνουν να προτιμούν τον σύντροφο τους να είναι αυτό που λέμε brutal με την καλή έννοια.

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν τον άντρα brutal

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος έλκεται από άντρες δυναμικούς. Το να έχει ο άλλος πυγμή και δυναμισμό, την κάνει να τον θέλει ακόμα πιο πολύ. Δίπλα του νιώθει μια σιγουριά και σαφώς ασφάλεια. Θεωρεί ότι ο άντρας με τα brutal χαρακτηριστικά θα την προστατεύσει και θα βγει μπροστά για να «καθαρίσει» εκείνος για πάρτη της.

ΖΥΓΟΣ

Από τους brutal άντρες έλκεται πολύ και η γυναίκα Ζυγός. Επειδή εκείνη είναι η ρομαντική ψυχή, η ευαίσθητη και γλυκιά, θέλει ο άντρας να είναι το ακριβώς αντίθετο και να καλύπτει όλα όσα της λείπουν. Ένας άντρας με brutal χαρακτηριστικά την κάνει να νιώθει ότι στα χέρια του μπορεί να αφεθεί και ότι θα είναι ασφαλής. Ότι θα την προστατεύσει, θα πάρει πρωτοβουλίες και γενικότερα θα «καθαρίζει».

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς νιώθει σαν τις πριγκίπισσες στα παραμύθια που περιμένουν τον πρίγκιπα με το λευκό άλογο για να τις σώσει. Και φυσικά αυτός ο πρίγκιπας δεν είναι κανένας… μαλθακός τύπος. Είναι ο ατρόμητος πολεμιστής με την λαμπερή στολή και το ύφος του σκληρού άντρα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο και κάθε «τέρας». Ακριβώς λοιπόν επειδή η γυναίκα Ιχθύς είναι χαμηλών τόνων, ρομαντική και άκρως συναισθηματική, τρελαίνεται για άντρες με brutal χαρακτηριστικά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ