Μερικές τον προτιμούν έτσι: Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν δίπλα τους τον παραδοσιακό άνδρα

μερικές-τον-προτιμούν-έτσι-οι-γυναίκε-180849

Στο άρθρο που ακολουθεί θα δούμε ποιες γυναίκες του ζωδιακού αναζητούν τον παραδοσιακό άνδρα και θέλουν αυτήν την είδους στήριξη από τον σύντροφό τους, καθώς και πώς εκφράζουν αυτήν την ανάγκη τους.

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν δίπλα τους τον παραδοσιακό άνδρα

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός μπορεί να είναι δυναμική από μόνη της, ωστόσο θέλει να έχει στο πλευρό της έναν άντρα ο οποίος να είναι ακόμα πιο δυναμικός από εκείνη. Θέλει να μπορεί να βασιστεί πάνω του. Να είναι ο άντρας που θα κάνει τα μερεμέτια στο σπίτι για παράδειγμα. Που θα μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται, να την υπερασπιστεί και δίπλα του να νιώθει σίγουρη και ασφαλής.

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα θέλει να έχει δίπλα της έναν άντρα τον οποίο θα σέβεται και θα θαυμάζει. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει εκείνος να είναι πιο δυναμικός από εκείνη, να είναι αποφασιστικός, δημιουργικός και να της δίνει την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας. Ότι με εκείνον στο πλευρό της δεν έχει να φοβάται τίποτα γιατί «καθαρίζει» αυτός για όλα! Είναι δηλαδή ένας άξιος βασιλιάς στο πλευρό της βασίλισσας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για την γυναίκα Αιγόκερω, είναι πολύ σημαντικό ο σύζυγός της να είναι ένα άτομο πάνω στο οποίο μπορεί να βασιστεί. Θέλει να ξέρει ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Ότι αν εκείνη για παράδειγμα χρειαστεί να αφοσιωθεί στην καριέρα της, εκείνος θα τα καταφέρει να στηρίξει το σπίτι και τα παιδιά και κατ’ επέκταση τα δικά της όνειρα. Θέλει ο άντρας της να είναι old school, να μπορεί να κάνει μερεμέτια στο σπίτι και γενικότερα να δίνει λύσεις στα όποια προβλήματα.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Δεν είναι εύκολη υπόθεση: Αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού δεν τις κουμαντάρει κανένας άντρας

Γούστα είναι αυτά: Οι γυναίκες του ζωδιακού που προτιμούν τους άντρες να είναι λίγο brutal

Φοβούνται την δέσμευση: Οι άντρες του ζωδιακού που δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ