Οι ρομαντικοί του ζωδιακού: Τα τέσσερα ζώδια που ξεπερνούν τον εαυτό τους για έναν έρωτα

οι-ρομαντικοί-του-ζωδιακού-τα-τέσσερα-180569

Κάποια ζώδια χαρακτηρίζονται από έναν ρομαντισμό και θα μπορούσαν να κάνουν πολλά για τον σύντροφο τους. Ίσως κάποιοι το χαρακτήριζαν υπερβολή αλλά μέχρι και βαλίτσες θα έφτιαχναν για να ακολουθήσουν την σχέση τους στο εξωτερικό. Ας δούμε τους ρομαντικούς του ζωδιακού συν ένα ζώδιο έκπληξη στο τέλος.

Ζώδια: Θα έφευγαν στο εξωτερικό για έναν έρωτα

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ακολουθεί πάντα την καρδιά του. Είναι του «εμείς». Αν το ταίρι του έλεγε ότι πρέπει να… ξενιτευτεί, δεν θα το σκεφτόταν λεπτό, θα μάζευε τα πράγματά του και θα έμπαινε στο πρώτο αεροπλάνο μαζί του. Πάνω από όλα, ο Ζυγός βάζει το συναίσθημα και τη σχέση. Θα τα παράταγε όλα, αρκεί να μην χάσει τον έρωτα της ζωής του. Πρωταγωνιστής σε ρομαντική ταινία του Hollywood θα μπορούσε να είναι άνετα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι από μόνος του ταξιδιάρης. Δεν χρειάζεται να είναι καψούρης για να γίνει… μετανάστης. Αλλά αν είχε σχέση και ξαφνικά ο/η άλλος/η του έλεγε ότι πρέπει να μετακομίσει στο εξωτερικό, εκείνος θα πέταγε την σκούφια του και όχι απλώς θα του έλεγε πως «ναι» θα πάει μαζί του/της, αλλά θα έψαχνε την ίδια στιγμή να κλείσει αεροπορικά και θα ετοίμαζε βαλίτσες και θα έψαχνε να δει τι δραστηριότητες θα κάνουν εκεί που θα πάνε και πόσα άλλα θα έχουν να δουν και να εξερευνήσουν. Πρακτικά για τον Τοξότη, η μετακόμιση αυτή θα ήταν μάννα εξ ουρανού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ζεν. Αν ήταν σε σχέση και μάλιστα ερωτευμένος, άνετα θα πήγαινε και στην άκρη της Γης, χωρίς να ρωτήσει πολλά πολλά. Θα το έβλεπε ως μια ευκαιρία να ξεφύγει από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Τρελαίνεται για οτιδήποτε είναι νέο και διαφορετικό που μπορεί να τον ιντριγκάρει. Άλλωστε μιλάμε για ένα άτομο που δεν είναι τόσο δεμένο με την οικογένειά του, ώστε να μην το αντέχει που δεν θα τους βλέπει καθημερινά. Και το face time του αρκεί, αφού και πάλι θα τους βλέπει και θα τους μιλάει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς τρελαίνεται για παραμύθια και ρομάντζα. Είναι στη φύση του αυτό. Τα βλέπει γενικά όλα… ροζ και το να ακολουθήσει το ταίρι του σε κάποια άλλη χώρα θα το θεωρούσε ακριβώς ως κάτι τόσο παραμυθένιο. Θα ένιωθε ότι πρωταγωνιστεί σε ρομαντική ταινία του Hollywood. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα άτομο άκρως συναισθηματικό και ρομαντικό που πραγματικά θα έκανε τα πάντα για τον άνθρωπό του. Όλα για την αγάπη! Αυτό είναι το moto του και το τιμά με κάθε τρόπο.

Ζώδια: Ο Αιγόκερως ανάμεσα στους ρομαντικούς, υπό προϋποθέσεις

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και πάμε τώρα στην έκπληξη που σου υποσχεθήκαμε. Ταράν τατααααάν! Ο Αιγόκερως! Και όμως, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να γίνει ερωτικός μετανάστης. Θα το έκανε, είτε σε πολύ μικρή ηλικία είτε σε μεγάλη. Δηλαδή, αν ήταν νέος, ερωτευμένος και έβλεπε μια σημαντική προοπτική καριέρας στο εξωτερικό, ναι, θα πήγαινε με το ταίρι του και στο Τιμπουκτού.

Ή αν ήταν σε μια ηλικία στην οποία έχει κατακτήσει τους στόχους του, έχει καταφέρει όλα όσα ήθελε και πλέον το μόνο που τον ένοιαζε θα ήταν να ρίξει το βάρος στην ερωτική του ζωή, τότε θα μετακόμιζε στο εξωτερικό για έναν έρωτα. Βέβαια και εδώ υπάρχει η υποσημείωση ότι εκεί που θα πάει, θα μπορεί να εργαστεί όπως θέλει και να κάνει μια καριέρα αντίστοιχη με αυτή που είχε στην Ελλάδα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα:

Διαβάστε επίσης

Άντζελα Δημητρίου: Τα 5 πράγματα που κάνει κάθε μέρα και έχει σταματήσει να γερνά εδώ και χρόνια

Δάκρυα χαράς στον γάμο του Ραφαήλ Στυλιανού: Νίκησε 2 φορές τη λευχαιμία και παντρεύτηκε την αγαπημένη του

Τα είπε έξω από τα δόντια η Μάρα Μεϊμαρίδη: «Κυρία μου είσαι 50 δεν είσαι 15, μαζέψου και ντύσου ανάλογα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ