Ούτε τύψεις, ούτε ενοχές: Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο ψυχρά απ’ όλα και δεν το περιμέναμε

Αυτά τα 4 ψυχρά ζώδια ούτε νιώθουν τύψεις, ούτε μετανιώνουν για ό,τι κάνουν. Από τη στιγμή που θέλουν κάτι πολύ, θα το πάρουν με κάθε τρόπο.
ούτε-τύψεις-ούτε-ενοχές-αυτά-τα-4-ζώδια-181133

Ορισμένα ζώδια δεν διστάζουν να κινηθούν ακόμη και εκτός των κοινωνικών κανόνων για να επιτύχουν τους στόχους τους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Το αν πρόκειται για μια δικαιολογημένη πράξη ή όχι αφήνεται στην κρίση του αναγνώστη, καθώς επικρατεί μια ατομική προσέγγιση στην επίτευξη των στόχων. Αυτά τα ζώδια ούτε νιώθουν τύψεις, ούτε μετανιώνουν για ό,τι κάνουν.

Αυτά τα 4 «ψυχρά» ζώδια δεν νιώθουν τύψεις κι ενοχές:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτος και καλύτερος στην λίστα μας και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Δεν του έχει βγει έτσι απλά το όνομα. Έχει δώσει πολλές αφορμές άλλωστε. Είναι το ζώδιο εκείνο που δεν θα υπολογίσει τίποτα και κανέναν, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει και δεν θα νιώσει ούτε τύψεις, ούτε ενοχές, καθώς στο μυαλό του το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και όχι το πώς θα το πετύχεις. Έτσι, αν καταφέρει τον στόχο του, θα νιώθει ικανοποιημένος και μάλιστα θα δίνει και συγχαρητήρια στον εαυτό του για το πόσο αποτελεσματικός ήταν και το πόσο έξυπνα κινήθηκε. Επίσης θα αποδείξει πως, για μια ακόμα φορά, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε έναν Σκορπιό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ο χαρακτηρισμός «κρύο αίμα» είχε πρόσωπο, αυτό θα ήταν σίγουρα του Αιγόκερω. Είναι σκληρός, ψυχρός και αμείλικτος. Από τη στιγμή που θα αποφασίσει να κάνει κάτι ή αν διεκδικήσει κάτι, θα το φτάσει ως το τέλος. Και αν δει ότι το πράγμα στραβώνει για εκείνον, θα δείξει ένα πρόσωπο που δεν θα ήθελες με τίποτα να δεις. Σαφώς και δεν θα νιώσει τύψεις ή ενοχές για ό,τι έκανε καθώς στο μυαλό του οι πράξεις του είναι εντελώς δικαιολογημένες και δεν είχε άλλη επιλογή. Τον κατηγορούν πολλές φορές ως αναίσθητο και να που στην προκειμένη περίπτωση, έχουν δίκιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν τους περίμενες στην λίστα έτσι; Προφανώς… Γιατί έχουν καταφέρει και εσένα να σε ξεγελάσουν. Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο εκείνο που πλασάρεται ως χαμηλών τόνων, ευαίσθητο και ψυχοπονιάρικο. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα. Όταν θέλει να πετύχει κάτι, θα γίνει αδίστακτος. Και ακριβώς επειδή έχει αυτή τη μάσκα του… καλού παιδιού, θα σε ξεγελάσει με μεγαλύτερη ευκολία. Θα φορτώσει τις ευθύνες αλλού, θα πει ψέματα, θα σε μπερδέψει, θα μηχανορραφήσει και όταν εσύ ανακαλύψεις όλα όσα έχει κάνει, θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Και φυσικά δεν νιώθει ενοχές για ό,τι κάνει. Το θεωρεί τρόπο επιβίωσης και έτσι στο μυαλό του όλα δικαιολογούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλο ένα ζώδιο μετά τους Ιχθύς που δεν το περίμενες στην λίστα. Ο Καρκίνος είναι γνωστός ως ο ευαίσθητος του ζωδιακού. Αυτός που θα βάλει τα κλάματα με μια… μαργαρίτα που μπορεί να ανθίσει. Ναι, καλά… Περίμενε να τον δεις πώς θα γίνει όταν βάλει κάτι στο μυαλό του και θελήσει να το πετύχει. «Καμουφλαρισμένος Σκορπιός». Μπορεί να μην έχει κεντρί, αλλά έχει δαγκάνες και ξέρει πώς να τις χρησιμοποιήσει. Και φυσικά δεν νιώθει καθόλου τύψεις ή ενοχές για ό,τι έκανε ή θα κάνει. Στο μυαλό του όλα δικαιολογούνται διότι έκανε όσα έπρεπε για να προστατευτεί, να επιβιώσει ή και να πάρει αυτό που θεωρεί ότι του αξίζει.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

Οι εγωιστές του ζωδιακού: Τα τέσσερα ζώδια που δεν αντέχουν την απόρριψη και «πέφτουν στα πατώματα»

Και όμως τόσα χρόνια κάναμε λάθος: Το πραγματικό σου ζώδιο δεν είναι αυτό που νόμιζες ως τώρα

Όταν ο Αιγόκερως «τρώει άκυρο»: Η αντίδραση αυτού του ζωδίου στην απόρριψη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ