Χωρίζουν μέσα στο 2024: Δυστυχώς, για αυτά τα 3 ζώδια έρχεται το τέλος της σχέσης τους

χωρίζουν-μέσα-στο-2024-δυστυχώς-για-αυτά-τ-181078

Το έτος 2024 φαίνεται να φέρνει προκλήσεις για τις σχέσεις των ζωδίων. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες και προβλήματα που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις, μπορεί ακόμα ορισμένες από αυτές να έρθουν στο τέλος τους. Αυτό το τέλος, παρά τον πόνο του, μπορεί να αποδειχθεί ως απαραίτητο βήμα για την προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο. Ας είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με αποφασιστικότητα, γνωρίζοντας ότι με κάθε τέλος έρχεται και μια νέα αρχή.

Ζώδια και σχέσεις: Δείξτε προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα λέγαμε από πέρσι, αλλά και φέτος τα ίδια ισχύουν. Δυστυχώς, ο Κρόνος στους Ιχθύς και 7ο ηλιακό σου οίκο βάζει πολύ δύσκολα στη σχέση σου, αν ανήκεις στο α’ ή β’ δεκαήμερο. Κι αν εσύ είσαι πρόθυμος/η να προσπαθήσεις, να στηρίξεις, να μπεις σε δεύτερη μοίρα, το ίδιο δεν ισχύει από τον καλό ή την καλή σου, γιατί, βλέπεις, έχει θέματα, όχι με σένα, αλλά με τον εαυτό του/ης και εκεί δε μπορείς να βοηθήσεις. Όσο πιο πολύ νιώθει ότι καταπιέζεται και περιορίζεται ή είναι λίγος/η, τόσο πιο μίζερη θα κάνει και τη δική σου ζωή, οπότε μην αποκλείεις να πάρει και την απόφαση να χωρίσετε για να ξαναβρεί τα πατήματά του/ης.

ΛΕΩΝ

Ο Πλούτωνας σε ξαναθυμάται εσένα του α’ δεκαημέρου, που τον Φεβρουάριο θα περάσει στον 7ο ηλιακό σου οίκο και πάλι. Αν, λοιπόν, είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, να ξέρεις ότι θα είναι έντονη η επίδρασή του στην σχέση ή τον γάμο σου. Αν μάλιστα υπήρχαν ήδη ρωγμές στο οικοδόμημα, η κατάρρευση είναι μάλλον αναπόφευκτη. Υπάρχει περίπτωση το έτερό σου ήμισυ τόσο καιρό να συγκρατιόταν ή να μάζευε πακέτο, τώρα πια όμως θα είναι ηφαίστειο, που ξεσπά και ο δεσμός σου θα θυμίσει κάτι από… Πομπηία. Δεν εξαιρούνται και τα δυσάρεστα γεγονότα, που μπορεί να τον επηρεάσουν. Το σίγουρο είναι ότι οι ευτυχισμένες στιγμές θα εκλείψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, άλλη μια χρονιά θα ταλαιπωρηθείς στη σχέση σου, καθώς εσύ που ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, μέχρι την 1η Μαρτίου κι εσύ του β’ δεκαημέρου από εκεί και μέχρι τέλος του 2024 έχεις Κρόνο στον 5ο οίκο των ερώτων σου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι κάθε χαλαρή κι ανάλαφρη σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει, αφού δεν έχει προοπτικές για το μέλλον. Εδώ, μόνο οι σωστές, οι “σοβαρές”, οι μακρόχρονες θα επιβιώσουν, με αμοιβαίες δεσμεύσεις και ανάληψη ευθυνών. Σε οποιαδήποτε άλλη, εσύ θα δείξεις την κόκκινη κάρτα. Πάμε τώρα σε εσένα του γ’ δεκαημέρου, που με τον Ουρανό στον 7ο οίκο σου, κάθε έκπληξη είναι αναμενόμενη. Το θέμα είναι να την κάνεις εσύ, διαφορετικά θα την κάνει η άλλη πλευρά και θα είναι δυσάρεστη. Τα λέμε και τα ξαναλέμε. Με ζήλια, άσκηση πίεσης και ελέγχου δεν αποφεύγεις ένα χωρισμό, αντίθετα, σπρώχνεις τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

Αν έχεις άθροισμα 2, είναι η χρονιά σου: Πες μας την ημερομηνία γέννησής σου και θα σου πούμε πώς θα είναι το 2024

Ήρθε η ώρα τους να λάμψουν: Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη μέσα στο 2024

«Κλείδωσαν» τα Μερομήνια για το 2024: Έρχεται βαρύς χειμώνας, οι μήνες που θα «πνιγούμε» στο χιόνι, ο καιρός μέχρι Αύγουστο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ