Τα ζώδια του αέρα όταν εκνευρίζονται: Αυτές είναι οι αντιδράσεις που έχει ο Δίδυμος, ο Ζυγός και ο Υδροχόος στα δύσκολα

τα-ζώδια-του-αέρα-όταν-εκνευρίζονται-α-180960

Τα ζώδια του αέρα όταν θυμώνουν έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι είναι οι passive – aggressive του ζωδιακού αν και οι αντιδράσεις όταν εκνευρίζονται, διαφέρουν λίγο η μια από την άλλη.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι αντιδράσεις τους.

Ζώδια: Πως εκνευρίζεται ο Δίδυμος και ο Ζυγός

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ο Δίδυμος θυμώσει μαζί σου, έχει την ικανότητα να σε διαλύσει εντελώς με τα λόγια του. Η παροιμία «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» πρέπει να φτιάχτηκε από το… θύμα κάποιου Διδύμου! Με μεγάλη ευκολία, μπορεί να ξεστομίσει λόγια που «σφάζουν» και να σε θίξει τόσο πολύ, που θα τα θυμάσαι και θα σε στοιχειώνουν για πάντα.

Το πιο τρομακτικό είναι ότι δεν πρόκειται καν να σου φωνάξει, απλώς θα εκτοξεύσει τα βέλη του με όπλο την απόλυτη λεκτική ψυχρότητά του. Ένας θυμωμένος Δίδυμος έχει το ταλέντο να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος, καθώς «θα στρίβει το μαχαίρι στην πληγή», έχοντας την αυτοπεποίθηση ότι πέτυχε απόλυτα το στόχο του.

ΖΥΓΟΣ

Δεδομένου ότι ο Ζυγός μισεί τις αντιπαραθέσεις, το πιο πιθανό είναι να εκφράσει το θυμό του με φουριόζικες ενέργειες «παθητικής αντίστασης». Ναι μεν δεν θα μαλώσει μαζί σου, αλλά δεν θα είναι και το ευχάριστο πλάσμα που έχεις συνηθίσει. Δεν του αρέσει να δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις και δράματα, οπότε θα σε κάνει να υποφέρεις με το να αποφεύγει τις τρυφερές εκδηλώσεις και να σε τιμωρεί με τη… σιωπή του.

Θα αφήσει το θυμό ή την απογοήτευσή του να εκφραστεί πραγματικά, μόνο αν τον ρωτήσεις τελικά τι του συμβαίνει. Και τότε μην απορήσεις, αν από το στόμα του ξεχυθεί ένας χείμαρρος κατηγοριών!

 

Ζώδια: Ο Υδροχόος όταν θυμώνει

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ήρεμοι άνθρωποι που δεν συνηθίζουν να εμπλέκονται σε διαμάχες ή συγκρούσεις. Πρέπει να κάνεις κάτι πραγματικά τρομερό για να βγάλεις την κακή πλευρά ενός Υδροχόου. Αλλά, αν το κάνεις, το πιο πιθανό είναι απλώς να… εξαφανιστεί! Όσο κι αν του τηλεφωνείς ή του στέλνεις μηνύματα ξανά και ξανά, δεν πρόκειται να σου απαντήσει.

Είναι επίσης πιθανό να μην παραστεί σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις, επειδή θα βρίσκεσαι κι εσύ εκεί. Απλώς δεν έχει ή δεν θέλει να διαθέσει ενέργεια για να αναμετρηθεί μαζί σου. Αντ’ αυτού προτιμάει να σε… σνομπάρει!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γιώργος Νταλάρας: Η εξομολόγηση για την Χαρούλα Αλεξίου και η αποθέωση στην φωνή της μεγάλης τραγουδίστριας

Απόδραση στο κεντρικό Πήλιο: Αξέχαστες βουτιές σε ονειρικές παραλίες στον Μυλοπόταμο, Νταμούχαρη και Φακίστρα

Νέα μελέτη για το Αλτσχάιμερ: Η “σκουριά” στον εγκέφαλο και η επιρροή του σιδήρου στην νόσο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ