Φοβούνται την δέσμευση: Οι άντρες του ζωδιακού που δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις

φοβούνται-την-δέσμευση-οι-άντρες-του-ζ-179882

Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα. Ωστόσο αυτά τα ζώδια δεν πρόκειται να μπουν σε μια σχέση εύκολα. Οι αλλάγες που φέρνει μια σχέση στην καθημερινότητα είναι κάτι που δεν κάθεται καλά με τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού.

Τα ζώδια που φοβούνται την δέσμευση

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρώτος και καλύτερος ο άντρας Τοξότης. Καταρχάς, είναι ένας άντρας που γενικά δεν θέλει να αναλαμβάνει ευθύνες. Θέλει να είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος. Δεν αντέχει τον έλεγχο και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Δεν μπορεί την ρουτίνα και βαριέται να βλέπει τα ίδια πρόσωπα συνέχεια. Μια σχέση του στερεί τις εναλλαγές, τον κάνει να πρέπει να απολογείται, ενώ ακριβώς, επειδή δεν είναι μόνος του, δεν μπορεί να κάνει όλα όσα θέλει, είτε αυτά έχουν να κάνουν με δραστηριότητες είτε με ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μεγαλύτερος φόβος του Αιγόκερου έχει να κάνει με το κατά πόσο η σχέση και οι υποχρεώσεις της θα επηρεάσουν την καριέρα του και την δουλειά του. Είναι ένα ζώδιο που δεν διαπραγματεύεται τίποτα για την δουλειά του, θέτει στόχους και δεν θέλει κανείς να μπαίνει εμπόδιο στην επαγγελματική του εξέλιξη. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να νιώσει ότι μια σχέση απειλεί την καριέρα του, καθώς χρειάζεται χρόνο και χώρο να εξελιχθεί κι ανάμεσα στον έρωτα και την σταδιοδρομία του, να ξέρεις ότι θα επιλέξει την σταδιοδρομία, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ακόμα ένα ζώδιο που δεν κάνει εύκολα σχέση

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένας άντρας που δεν μπορεί να συμβιβαστεί εύκολα σε μια σχέση. Θέλει να είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος. Είναι λίγο… μοναχικός λύκος στο κομμάτι των ερωτικών του. Δεν μπορεί το πολύ μαζί, δεν το αντέχει και νιώθει να «πνίγεται». Η ανεξαρτησία του είναι για εκείνον πάνω από όλα και αν δεν την έχει, δεν μπορεί να λειτουργήσει. Μια σχέση λοιπόν, που νιώθει ότι «απειλεί» να αλλάξει την ζωή του, θα προσπαθήσει να την αποφύγει όπως μπορεί.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ