Οι “εκρηκτικοί” του ζωδιακού: Τα ήρεμα ζώδια με τα μεγαλύτερα και σπάνια ξεσπάσματα

οι-εκρηκτικοί-του-ζωδιακού-τα-ήρεμα-179738

Σήμερα θα δούμε τα ζώδια που είναι γνωστά για την ηρεμία τους και σπάνια θυμώνουν. Όμως όταν η υπομονή τους τελειώσει τότε κάνουν την μεγαλύτερη έκρηξη. Ίσως επειδή αυτά τα ζώδια δεν μιλάνε συχνά και προσπαθούν να μένουν ήρεμα ό,τι και να γίνει, τότε άμα ξεπεράσουν τα όρια τους, έχουν έντονα ξεσπάσματα.

Τα εκρηκτικά ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι γνωστός για την υπομονή του. Αντέχει πολλά θα λέγαμε. Δεν έχει άμεσα ξεσπάσματα όπως ο Κριός για παράδειγμα. Θα προτιμήσει να κάνει τα στραβά μάτια, μέχρι και να γυρίσει και το άλλο μάγουλο, αλλά όλα για τον Ταύρο έχουν ένα όριο. Αν το ξεπεράσεις, ειλικρινά, άλλαξε πλανήτη. Δεν έχεις ιδέα τι είναι ικανός να κάνει. Στον θυμό του πάνω, τυφλώνεται και μετατρέπεται σε ταύρο εν υαλοπωλείο. Προκαλεί χαμό και τεράστιο κακό γιατί και νεύρα έχει και θυμό έχει και άγρια ξεσπάσματα έχει. Μην τον θεωρείς αδύναμο ή θύμα. Δεν είναι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον Καρκίνο κανονικά θα έπρεπε να τον τρέμεις. Ναι, ξέρουμε, δεν του το έχεις. Τον βλέπεις έτσι γλυκούλη και χαμηλών τόνων, συναισθηματικό και λίγο γκρινιάρη και παραπονιάρη, αλλά έτσι και τον φτάσεις στα όρια του, θα δεις έναν Καρκίνο που θα σε κάνει να παραλύσεις από τον φόβο σου. Δεν έχεις ιδέα τι είναι ικανός να κάνει και μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει. Θα δεις ένα πρόσωπο που όχι απλά δεν αναγνωρίζεις, αλλά θα το βλέπεις και στους χειρότερους εφιάλτες σου. Όσο πιο πολύ δεν μιλάει, τόσο πιο πολύ θυμό και οργή συσσωρεύει μέσα του, γι’ αυτό σου λέμε μην τον τσιγκλάς υπερβολικά και κυρίως σταμάτα να τον υποτιμάς!

Ένα ακόμη ζώδιο που κάνει “μπαμ”

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ψυχρός και λιγομίλητος. Είναι αυτό που λέμε poker face. Δεν θα σου δείξει ποτέ τι νιώθει πραγματικά μέσα του, αλλά να ξέρεις ότι όσο δεν μιλάει, είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Και μετά η λάβα του θα τα κάψει όλα και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Ο Αιγόκερως είναι συναισθηματικά ψυχρός, οπότε φαντάσου πόσο κακό είναι ικανός να κάνει, χωρίς να νιώσει το παραμικρό. Είναι κρύο αίμα και αδίστακτος. Όσο συσσωρεύει θυμό, άλλο τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ξέσπασμά του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ