Ένας γνήσιος Αιγόκερως: Αυτά είναι τα πράγματα που δεν μπορεί να ανεχτεί σε μια σχέση

ένας-γνήσιος-αιγόκερως-αυτά-είναι-τα-π-180258

Ο Αιγόκερως αν και δύσκολα θα εκδηλώσει τα συναισθήματα του, όταν το κάνει σε μια σχέση, τότε τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Αυτό που θέλει να σου πει, θα το πει χωρίς να αφήνει αμφιβολίες. Από την πλευρά σου αν αφήσεις πράξεις και λόγια που δεν είναι ξεκάθαρα τότε αυτό είναι κάτι που δεν θα ανεχτεί.

Αιγόκερως: Τι δεν ανέχεται σε μια σχέση

Είναι από τα ζώδια που επιλέγουν με προσοχή, αλλά μπορούν να κάνουν τα στραβά μάτια στα όποια λάθη, αρκεί το άλλο πρόσωπο να μην επαναπαυτεί και τα επαναλαμβάνει με αδιαφορία. Αιγόκερως και αδιαφορία από την πλευρά σου, δεν πάνε χέρι-χέρι

Δεν δέχεται με τίποτα (μα με τίποτα όμως), να πάρει λιγότερα από όσα δίνει όταν βρίσκεται σε μια σχέση κι όταν αγαπάει. Διότι (μαζί σου), είναι δύσκολος στο να τον αγαπήσεις και να αφεθεί κι εκείνος και να σε αγαπήσει, αλλά όταν ανοίξει την καρδιά του, βρίσκεις θησαυρό. Να πάρεις διαμάντια και να αφήσεις κάρβουνο; Μα γίνεται, βρε καλό μου; Δεν γίνεται!

Αιγόκερως: Προσοχή στον ανταγωνισμό με αυτό το ζώδιο

Επειδή το ξέρω και το ξέρεις, στο λέω απλώς για επανάληψη: ο Αιγόκερως θέλει (όπως και ο Λέοντας και ο Σκορπιός), να τον έχεις σε πρώτη προτεραιότητα στην ζωή σου, διότι διαφορετικά, αισθάνεται προδομένος! Ναι, καλά διάβασες: νομίζει ότι τον γράφεις και τον πονάει αυτό!

Τέλος, μην ανταγωνίζεσαι τον Αιγόκερω στον έρωτα. Ανταγωνίσου τον σε όλα τα υπόλοιπα πεδία της ζωής σου, αλλά όχι στο ερωτικό κομμάτι. Κι αυτό γιατί, εδώ, όπως σου είπα και στην αρχή, δεν παίζει. Μπαίνει για να δημιουργήσει σχέση, όχι να παίξει παιχνίδια. Αν θες παιχνίδια εξουσίας, να σε προσλάβει στην δουλειά. Εδώ, δεν έχει τέτοια.

Για περισσότερα Ζώδια δείτε εδώ:

Ζώδια: Οι 4 εκπρόσωποι του ζωδιακού που συμπεριφέρονται στα κατοικίδια τους σαν παιδιά τους

Οι “εκρηκτικοί” του ζωδιακού: Τα ήρεμα ζώδια με τα μεγαλύτερα και σπάνια ξεσπάσματα

Είναι «μανούλες» στο κέρατο: Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια θα σε απατήσουν και δεν θα πάρεις χαμπάρι

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ