Δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο: Αυτά είναι τα πιο «παρεξημένα» ζώδια, είναι δύσκολο να τα αγαπήσει κανείς

δεν-θέλουν-κόπο-αλλά-τρόπο-αυτά-είναι-τ-179280

Τα παρακάτω ζώδια μπορεί να είναι μαλάματα αλλά χρειάζεται ειδικός οδηγός για να τα αγαπήσεις. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω θα ταυτιστείς, αν πάλι θέλεις να πλησιάσεις κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, κάνε υπομονή.

Τα πιο συναισθηματικά δύσκολα ζώδια

Σκορπιός

Δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο, ο συγκεκριμένος. Ικανός για απύθμενη αγάπη, ικανός και για να σε ισοπεδώσει συναισθηματικά και να σε φέρει στο αμήν. Για να μην φτάσει να τα κάνει όλα αυτά, δείξε του αγάπη κι ας σε κοιτάζει με δυσπιστία. Δώσε χρόνο. Επίμεινε. Στο τέλος, θα σε φρουρεί με τη ζωή του και θα σε αγαπάει, μέχρι να τελειώσει ο χρόνος…

Κριός

Η πιο αγνή ψυχή κι η πιο παρεξηγημένη. Τέλος. Αν παρακάμψεις την ορμή και την ωμότητά του και του ανοίξεις την καρδιά σου, θα τον κάνεις λιώμα. Ένα με το πάτωμα. Αν τον ανταγωνιστείς και τον κοντράρεις, θα σε κοντράρει στα ίσα, αλλά δεν εγγυώμαι ότι ο ενθουσιασμός που θα νιώσει, θα τον κρατήσει σε εσένα. Ο Κριός χρειάζεται διαρκή ερεθίσματα, αλλά και… σταθερή καρδιά να τον αγαπάει!

Αιγόκερως

Δείχνει αρκετά ανθεκτικο-σκληρός και είναι. Όμως είναι και άνθρωπος που δεν κάνει πίσω στον λόγο του και μπορεί να υποστηρίξει με πράξεις τα όσα τάζει. Απλώς, δεν κάνει χατίρια κι δεν τάζει με ευκολία. Κι όσο για το συναίσθημα, αργεί να εκδηλωθεί, αλλά όταν σπάσεις τον πάγο του, είναι ηφαίστειο που ξεχειλίζει!

Τα υπόλοιπα απόμακρα ζώδια

Τοξότης

Δεν θα κάτσει να ασχοληθεί, δεν θα πει μεγάλες κουβέντες και δεν θα σε κυνηγήσει. Αν όλα αυτά σου φαίνονται αποθαρρυντικά, τότε δεν έχεις καταλάβει πως στροφάρει ένας Τοξότης: για να σε αγαπήσει, πρέπει να τον αγαπήσεις χωρίς όρους. Για να σε αγαπήσει χωρίς όρους κ εκείνος, πρέπει να δεχτείς ότι δε θα τον αλλάξεις ποτέ. Αντέχεις;

Υδροχόος

Μπορεί να σου φαίνεται σκληρό που θα στο γράψω, αλλά ο Υδροχόος είναι άνθρωπος αυθεντικός και αληθινός, τόσο, όσο να μην τον χωνεύουν οι περισσότεροι γύρω του. Εκείνον, να ξέρεις, δεν τον πειράζει, ξέρει τι αξίζει. Αν το ανακαλύψεις κι εσύ και κατορθώσεις να μην παρεξηγείσαι με όσα αληθινά λέει, θα περάσεις όμορφα μαζί του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ