Ο Ιχθύς όταν ζει δράμα: Ο διαισθητικός του ζωδιακού μέσα από 5 χαρακτηριστικές φράσεις

ο-ιχθύς-όταν-ζει-δράμα-ο-διαισθητικός-τ-180456

Ο Ιχθύς με τα καλά του είναι ένα ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο με πνευματικά ενδιαφέροντα και τάση προς τον ιδεαλισμό. Στα αρνητικά του γίνεται υπερευαίσθητος, κυκλοθυμικός και με τάσεις φύγης.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από 5 φράσεις.

Ιχθύς: Όταν ζει ένα δράμα

Καταλαβαίνω και διαισθάνομαι πολλά περισσότερα από όσα θα ήθελα. Πίστεψε με, δεν είναι καθόλου ωραίο. Σαν να σας βλέπω ακτινογραφία, με τα ωραία και τα άσχημα σας.

Είμαι πολύ καλύτερη ψυχή από τους περισσότερους εκεί έξω, αλλά ζω και κινούμαι σε έναν ωκεανό κακίας και διαστροφής. Και παρόλα αυτά, η βρώμα σας, δεν με αγγίζει και από πάνω, ακούω ότι είμαι και χάπατο.

Θέλω να ρίξω χαστούκια και μερικά βρισίδια σε μερικούς εκεί έξω, αλλά λυπάμαι που δεν το κάνω. Αν’ αυτού, η πρώτη μου αντίδραση είναι να σηκωθώ και να φύγω, αλλά να το ξέρετε, μια από αυτές τις ημέρες, θα φύγω και δεν θα ξαναγυρίσω…

Ιχθύς: Οι τάσεις φυγής

Ζω ένα δράμα, γιατί ενώ είμαι φτιαγμένος για να αγαπάω, αναγκάζομαι να κτίζω τοίχους γύρω μου, για να μην εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και την αγάπη μου, άνθρωποι γεμάτη πονηριά ή κακία.

Τέλος, προσπαθείστε να με αγαπήσετε όπως σας αγαπάω. Α, σας πέφτει δύσκολο γιατί έχει πολύ κάματο και αυτοθυσία, ε; Εγώ ρε όμορφα πλάσματα, πώς αντέχω και το κάνω; Α, ναι, επειδή είμαι ΙΧΘΥΣ και ζω ένα δράμα…

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα:

Υπάρχουν άνθρωποι: Κατάφεραν και έσωσαν τον σκύλο που ζούσε σε άθλιες συνθήκες σε μπαλκόνι για 2 χρόνια

Δασκάλα-πρότυπο: Δωρίζει κάθε μήνα πλάσμα σε 9χρονη μαθήτρια για να της σώσει τη ζωή

Οι ψυχολόγοι «μίλησαν»: Γερνούν πρόωρα από το άγχος όσοι πληρώνουν ενοίκιο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ