Ο απρόβλεπτος του ζωδιακού: Πως τα πάει ο Υδροχόος με την απιστία και μήπως του έχει βγει τσάμπα το όνομα

ο-απρόβλεπτος-του-ζωδιακού-πως-τα-πάει-180502

Το ζώδιο του Υδροχόου έχει κυβερνήτη τον πλανήτη του Ουρανού και είναι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος που μπορεί να κάνει μεγάλες ανατροπές στην ζωή του. Όσο αφορά τις προσωπικές του σχέσεις, εξαρτάται από την φάση που θα πετύχεις αυτό το ζώδιο το οποίο είναι λίγο “ελεύθερο πνεύμα”.

Είναι ο Υδροχόος πιστός ή όχι;

Ζώδια: Είναι πιστός ο Υδροχόος στις σχέσεις του

Δεν μπορώ να σου απαντήσω με ένα ξερό «ναι» ή ένα αποθαρρυντικό «όχι», γιατί πολύ απλά, ολόκληρη η σχέση, δομείται, υπάρχει και συντηρείται, βάσει της προσέγγισης του Υδροχόου στην σχέση.

Όσο «ήσυχος» κι εξημερωμένος να είναι ο Υδροχόος της καρδιάς σου, στο βάθος γνωρίζεις ότι η δική του κοσμοθεωρία, επηρεάζει την ζωή σου, πολύ περισσότερο από όσο θα ήθελες, ή παραδέχεσαι.

Η πιστότητα και η σταθερότητα των συναισθημάτων ενός Υδροχόου, βασίζεται στην χρονική στιγμή που θα τον πετύχεις, στην ζωή του. Ο Υδροχόος που έχει κάνει τον κύκλο του (φιλίες, γνωριμίες, μοναδικές εμπειρίες), είναι ένα ον, έτοιμο να ΕΠΙΛΕΞΕΙ (δεν τον επιλέγεις εσύ) και να δεσμευτεί σε απόλυτο βαθμό.

Ζώδια: Ο ώριμος Υδροχόος δεν απατάει

Πάντοτε θα μετράει τον εαυτό του, ανεξάρτητο και αυτόνομο και παρόλα αυτά, θα βρει το σημείο στο οποίο εφάπτονται η αυτονομία του και η ουσιαστική σύνδεση με το άλλο πρόσωπο. Δεν είναι μονάδα χάους, ο Υδροχόος. Ο μεστός Υδροχόος, είναι δώρο Θεού: ξέρει τι θέλει, είναι συνειδητοποιημένος και ζητά, αληθινή επαφή με το άτομο που θα επιλέξει.

Αν έχεις γνωρίσει Υδροχόο στην φάση που του είναι δύσκολο να απαρνηθεί την ελευθερία των κινήσεων του και σε κεραυνοβόλησε με τις ιδέες και την συμπεριφορά του, τότε, απλώς, άσε τον, και θαύμαζε τον από μακριά.

Όμως μην ξεχνάς, ότι είναι το σταθερό ζώδιο, από τα 3 ζώδια του Αέρα. Πάντοτε, θα κινείται, όμως αυτό δεν εγγυάται την απιστία. Αυτή είναι μια έννοια προδοσίας, που ΔΕΝ αγαπάει ο γνήσιος Υδροχόος, γιατί σημαίνει απάτη. Κι ο Υδροχόος, εκπροσωπεί, την αλήθεια!

Για περισσότερες Ειδήσεις σήμερα:

Η ορμόνη του στρες που λίγοι γνωρίζουν: Η ανεπάρκεια της στον οργανισμό συμβάλλει στην πρόωρη γήρανση

Εύκολη συνταγή για Κωκ ταψιού ή Τούρτα Κωκ: Η γεύση κρύβεται στο μυστικό που ξέρουν μόνο τα ζαχαροπλαστεία

Εκείνη η άδεια καρέκλα στο τραπέζι: Το Πάσχα όσοι «έφυγαν» από κοντά μας, μάς λείπουν ακόμη περισσότερο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ