Θα σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού: Δυστυχώς, οι άνδρες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια πάνε χωρίς σκέψη στην επόμενη

θα-σε-αφήσουν-στα-κρύα-του-λουτρού-δυστ-179642

Το φαινόμενο του “ghosting” είναι κάτι που έχει συζητηθεί εκτενώς, και πιθανότατα το έχετε βιώσει και εσείς… Αν και μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε η μοναδική και πιο ελκυστική προσωπικότητα στον κόσμο για εκείνον, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ανακαλύψετε ότι τρεις άντρες του ζωδιακού είναι… κυνηγοί και τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Αυτοί οι άνδρες δεν διστάζουν να εγκαταλείψουν μια σχέση μόλις εμφανιστεί κάποια νέα στο πεδίο τους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αφήσουν πίσω τους ένα πρόσωπο που έχει μπει στην καρδιά τους. Αυτοί οι κυνηγοί, όπως τους αποκαλούμε, είναι πάντα σε αναζήτηση και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει όταν εντοπίζουν έναν νέο «στόχο».

Τα 3 ζώδια που θα σου κάνουν ghosting χωρίς σκέψη

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξέρει ακριβώς τι θέλει… μέχρι να αλλάξει γνώμη. Θα σε γεμίσει υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι ο έρωτας της ζωής του, όμως πριν ο πετεινός λαλήσει τρεις φορές, θα σε αρνηθεί, πετώντας σου ότι τώρα που το ξανασκέφτηκε τελικά έκανε λάθος επιλογή ή ότι έπαψε να είναι ερωτευμένος μαζί σου και θα σε παρατήσει σύξυλη. Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι εν τω μεταξύ είχε βρει ήδη την αντικαταστάτριά σου που του πρόσφερε περισσότερα από εσένα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παθιασμένος, ενθουσιώδεις και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του αντικειμένου του πόθου του. Το προσωπικό του στοίχημα είναι να «ρίξει» την γυναίκα που του αντιστέκεται περισσότερο, την πιο δύσκολη ή απαιτητική. Θα την κυνηγήσει ανελέητα, θα κάνει τα πάντα για να την πείσει ότι είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά δυστυχώς, μόλις αυτή υποκύψει, το πάθος γρήγορα θα εξασθενίσει. Θα βάλει το… τρόπαιο στο τζάκι του και στη συνέχεια θα ψάξει την επόμενη που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδού και η έκπληξη! Έχεις διαβάσει αρκετά για τον Σκορπιό, που σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένας άντρα αξιόπιστος και σταθερός στις επιλογές του. Το θέμα όμως είναι να είσαι εσύ αυτή η «επιλογή»! Αυτό που ξεχνούν οι περισσότεροι να αναφέρουν είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος διακατέχεται από τα πάθη του κι ακριβώς εξ αιτίας αυτών μπορεί να πέσει με τα μούτρα σε κάποια γυναίκα που στο σεξ είναι μια χαρά μαζί της, αλλά δεν ταιριάζει στο πρότυπο που έχει φτιάξει στο μυαλό του. Μόλις χορτάσει την πείνα του, λοιπόν, θα πάει για άλλη.

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια με μεγάλη ενσυναίσθηση: Οι τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού που καταλαβαίνουν αμέσως τα συναισθήματα σου

Φοβούνται την δέσμευση: Οι άντρες του ζωδιακού που δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις

Οι gentlemen του ζωδιακού: Οι «ιππότες» που θα ανοίξουν την πόρτα όταν συνοδεύουν μια κυρία

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ