Ξέρουν να κρύβονται καλά: Τα 3 ζώδια που θα σου ρίξουν στάχτη στα μάτια για να καλύψουν τη λαδιά τους

Σύμφωνα με το κείμενο, αυτά τα τρία ζώδια είναι πιο πιθανό να "ρίξουν λαδιά" και να "ρίξουν στάχτη στα μάτια σας.
ξέρουν-να-κρύβονται-καλά-τα-3-ζώδια-που-180193

Φυσικά και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεων τους και να αποφύγουν τυχόν “τιμωρία”. Πρέπει να είσαι προσεκτικός μαζί τους, καθώς είναι άτομα που μπορούν εύκολα να σε απατήσουν και να προσπαθήσουν να σου παίξουν παιχνίδια. Ας δούμε λοιπόν για ποια τρία ζώδια μιλάμε.

Ποια 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να σου “ρίξουν στάχτη στα μάτια”:

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι στην κορυφή της λίστας των ζωδίων  μας και όχι άδικα. Μιλάμε για την μεγαλύτερη «σουπιά» του ζωδιακού. Είναι ένα άτομο που μπορεί να κάνει πολλά και να καλύπτει τα ίχνη του με μοναδικό και μαεστρικό τρόπο. Δεν θα τον πάρεις πρέφα ποτέ! Και λαδιές κάνει και στάχτη στα μάτια σου ρίχνει και στο τέλος θα σε κάνει να του πεις μέχρι και «ευχαριστώ» ή «συγγνώμη». Είναι τόσο χειριστικός και καταφερτζής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξέρεις πόσο εύκολα ξεγλιστράει ένας Δίδυμος; Το έχει τόσο πολύ με  την επικοινωνία που θα σε μπερδέψει και δεν θα καταλάβεις τι σου γίνεται. Είναι σαν τις σουπιές που πετάνε το μελάνι τους και θολώνουν τα νερά για να ξεφύγουν. Ο Δίδυμος είναι άπιαστο πουλί σε κάτι τέτοια. Και την λαδιά του θα την κάνει και εσύ δεν θα πάρεις πρέφα γιατί θα έχει φροντίσει να σου ρίξει μπόλικη στάχτη στα μάτια.

ΖΥΓΟΣ

Μην σε ξεγελά ο Ζυγός. Σε αυτό το κομμάτι είναι ένα από τα τρία σιγανά ποταμάκια της σχετικής μας λίστας. Σαφώς και θα σου την κάνει τη λαδιά, αλλά το γεγονός ότι δεν θέλει να τσακώνεται ή να παίρνει απολογητική στάση ή γενικότερα να στριμώχνεται στη γωνία, τον κάνει να είναι ιδιαίτερα εφευρετικός με τους τρόπους με τους οποίους θα σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Χίλιους και έναν τρόπους είναι ικανός να σκαρφιστεί στο λεπτό!

Ζώδια: Απρίλιος 2024

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

Διαβάστε επίσης: 

Ζώδια: Οι 4 εκπρόσωποι του ζωδιακού που συμπεριφέρονται στα κατοικίδια τους σαν παιδιά τους

Τα μοναχικά ζώδια: Έχουν ανάγκη για απομόνωση και ηρεμία με την παρέα του εαυτού τους

Τα ζώδια που δεν “χαμπαριάζουν”: Οι 5 εκπρόσωποι του ζωδιακού που πάντα προχωρούν σαν να μην συνέβη τίποτα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ