Οι «αδίστακτοι» του ζωδιακού: Τα ζώδια που παίρνουν αυτό που θέλουν και μετά σαν λεμονόκουπα θα σε πετάξουν

οι-αδίστακτοι-του-ζωδιακού-τα-ζώδια-179169

Αν υπάρχουν δύο ζώδια που βάζουν με άνεση τους συναισθηματισμούς στην άκρη για να πάρουν αυτό που θέλουν είναι ο Δίδυμος και ο Σκορπιός. Στην αρνητική πλευρά τους, θα σε εκμεταλλευτούν, θα πάρουν αυτό που θέλουν και ούτε που θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν.

Τα ζώδια που δεν έχουν πολλούς συναισθηματισμούς

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν έχει συναισθηματισμούς. Ούτε θα το σκεφτεί δεύτερη φορά για το αν θα σε εκμεταλλευτεί ή όχι. Φυσικά και θα το κάνει και μάλιστα με όποιο τρόπο μπορεί. Θα πάρει αυτό που θέλει από εσένα και όταν πλέον δεν θα έχεις κάτι άλλο να του προσφέρεις, θα σε πετάξει σαν την τρίχα από το ζυμάρι. Θα είναι τόσο ψυχρός και αλύγιστος και δεν θα νιώσει τύψεις ή ενοχές. Είναι τυχοδιώκτης και παρτάκιας. Δεν είναι και τόσο…team player. Ο εαυτός του και μόνο τον νοιάζει πάνω από όλους και όλα.

 

Ζώδια και συναισθηματισμοί: Δίδυμοι και Σκορπιοί οι «αδίστακτοι της υπόθεσης»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και αν νομίζεις ότι ο Δίδυμος είναι ο αδίστακτος της υπόθεσης, πού να δεις τον Σκορπιό. Μπορεί να κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Και φυσικά, μόλις το αποκτήσει, θα σε παρατήσει. Αφού θα σε έχει «ξεζουμίσει» πρώτα και δεν θα σου έχει αφήσει τίποτα, μετά θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Τόσο ωμά, ψυχρά και άπονα. Γιατί για τον Σκορπιό, πρώτα και πάνω από όλα είναι ο εαυτός του. Και μπορεί να είναι γενικά ένα συναισθηματικό ζώδιο, όμως παράλληλα είναι και άκρως χειριστικός και εκμεταλλευτής. Όσο εξυπηρετείς τα συμφέροντά του και είσαι χρήσιμος/η, όλα καλά. Όταν δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις, τότε είσαι ένα βάρος που πρέπει να ξεφορτωθεί.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ