Οι κοκέτες του ζωδιακού: Οι γυναίκες που θέλουν να τις «καλομαθαίνεις» με δώρα

οι-κοκέτες-του-ζωδιακού-οι-γυναίκες-πο-180662

Τρεις γυναίκες του ζωδιακού έχουν ροπή στο να θέλουν τον σύντροφο τους να είναι ανοιχτοχέρης. Να τους κάνεις εκπλήξεις και να τους αγοράζεις δώρα. Δεν θα πουν όχι στην πολυτέλεια και στην ακριβή ζωή οπότε να ξέρεις με τις ακόλουθες κυρίες του ζωδιακού, θα πρέπει να είσαι γενναιόδωρος.

Ζώδια: Οι τρεις «καλομαθήμενες» του ζωδιακού

ΛΕΩΝ

Είναι η βασίλισσα του ζωδιακού και απαιτεί να της συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Σαφώς και πρέπει να της κάνεις πολλά δώρα. Δεν χρειάζεται να είναι τα γενέθλιά της ή κάποια γιορτή ή επέτειος. Για εκείνη είναι σημαντικό να της δείχεις έμπρακτα το πόσο την λατρεύεις και την αγαπάς. Και στα μάτια της αυτό που λέμε “πράξεις”, έχει να κάνει και με υλικά αγαθά. Δεν της αρκεί να είσαι ένας σύντροφος που την αγαπά, τη στηρίζει, την νοιάζεται και την βοηθά. Πρέπει να είσαι ένας σύντροφος που να μπορεί να της παρέχει πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Και μιας και μιλήσαμε για τις παροχές που απαιτεί να έχει η γυναίκα Λέων, μη νομίζεις ότι η Ταυρίνα έχει λιγότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό της. Μπορούμε να σου πούμε μάλιστα ότι ίσως και να έχει ακόμα περισσότερες κάποιες φορές. Είναι ένα ζώδιο που νιώθει πραγματική ασφάλεια μόνο όταν έχει αποκτήματα. Οπότε, όσα πιο πολλά της δίνεις, τόσο πιο πολύ χαίρεται και ικανοποιεί το αίσθημά της για σταθερότητα, αφθονία και -θα το ξαναπούμε- ασφάλεια. Η γυναίκα Ταύρος είναι παιδί της Αφροδίτης και τα λούσα είναι στο αίμα της.

Ζώδια: Η αληθινή κοκέτα του ζωδιακού

ΖΥΓΟΣ

Το έτερο παιδί της Αφροδίτης είναι η γυναίκα Ζυγός. Μια πραγματική κοκέτα που χρειάζεται πολλά για να διατηρεί την αψεγάδιαστη ομορφιά και κομψότητά της. Σαφώς και θέλει και εκείνη -όπως και οι άλλες δυο κυρίες του ζωδιακού που αναφέραμε πιο πάνω- έναν σύντροφο που να την “λούζει” με δώρα. Η πολυτέλεια την εξιτάρει. Νιώθει ότι την αγαπάς πραγματικά, μόνο όταν είσαι δοτικός και ανοιχτοχέρης μαζί της. Με τον να της προσφέρεις όμορφα και ακριβά πράγματα, ικανοποιείς την ανάγκη της για καλή ζωή και πολυτέλεια και έτσι νιώθει καλά.

Περισσότερα Ζώδια

Διαβάστε επίσης

Περήφανος πατέρας ο Στέλιος Ρόκκος: Τα τέσσερα παιδιά του τραγουδιστή που είναι τα «σμαράγδια και ρουμπίνια» της ζωής του

Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά εκεί έξω: Λεβέντης αγρότης από την Καστοριά χάρισε 25 τόνους πατάτας σε άπορες οικογένειες

«Ξεκινάει το παιδάκι 6 χρονών το μάθημά του με προσευχή, ήμαρτον»: Σάλος με τις δηλώσεις της Θέμις Μπαζάκα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ