Τυχεροί όσοι τους έχουν δίπλα τους: Πέντε ζώδια που θα σε κάνουν να γελάσεις, αν πέσει η ψυχολογία σου

τυχεροί-όσοι-τους-έχουν-δίπλα-τους-πέν-178330

Τα ζώδια που θα δείτε παρακάτω είναι από τα πρώτα που θα τρέξουν δίπλα σας όταν είστε στεναχωρήμενοι και θα κάνουν τα πάντα για να σας κάνουν να γελάσετε. Είναι οι θετικοί και αισιόδοξοι του ζωδιακού και μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω τους στα δύσκολα. Τυχεροί όσοι τους έχουν φίλους.

Αυτά τα ζώδια θα κάνουν τα πάντα για να γελάσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν υπάρχει ένας Δίδυμος στη ζωή σου, λειτουργεί εμψυχωτικά και αυτό είναι εμφανές. Οι Δίδυμοι είναι πολύ ενθουσιώδεις, υποστηρικτικοί και σπιρτόζοι. Έχουν πάντα δημιουργικές ιδέες να σου προτείνουν και σε καθησυχάζουν ότι θα είναι εκεί για σένα αν τους χρειαστείς.

Αν νιώθεις ότι δεν εμπιστεύεσαι τις ικανότητές σου, ο Δίδυμος δεν θα σου προσφέρει απλώς μια παρηγορητική συζήτηση, αλλά θα φροντίσει να επαινέσει τα καλά σου στοιχεία και να σε «ανεβάσει» έναντι των άλλων. Είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να σε εμψυχώσει στη δουλειά, στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γνωστός για την ανοιχτόκαρδη συμπεριφορά του κι αν τύχει να διαλέξεις έναν για να σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, είναι σίγουρα ο πιο κατάλληλος. Είναι από τη φύση του «ανεβασμένος» και αισιόδοξος τύπος, οπότε θα φροντίσει να κάνει σε όλους γνωστό πόσο ταλαντούχο και σπουδαίο άτομο είσαι. Είναι ο υπ’ αριθμόν #1 θαυμαστής σου και θέλει όλοι να δουν πόσο αξιοθαύμαστος είσαι. Έχει έντιμο χαρακτήρα κι ό,τι κι αν πει για σένα θα δηλώνει αγάπη και υποστήριξη.

ΚΡΙΟΣ

Μιλώντας για θετική διάθεση, υπάρχει πιο θετικό πρόσωπο από τον Κριό; Αν έχεις κολλητό έναν Κριό, θα διαδώσει με πάθος σε όλον τον κόσμο πόσο cool, ταλαντούχος και απίθανος τύπος είσαι. Ο Κριός είναι ο ήρωας που θα φτάσει μέχρι τα άκρα για σένα, όταν οι άλλοι θα κάνουν πίσω. Είναι ενθουσιώδης, υποστηρικτικός, και το καλύτερο είναι πως όταν σε υποστηρίζει στους άλλους, πιστεύει πραγματικά όλα όσα λέει.

Τα υπόλοιπα ζώδια που φέρνουν χαμόγελα

ΛΕΩΝ

Ο Λέων μπορεί να είναι υποστηρικτικός ακόμα και σε έναν άγνωστο – κι αυτό δείχνει πόσο μεγάλη επιρροή έχει στους άλλους. Είναι χαρισματικός, σαγηνευτικός και δραστήριος. Ηγείται με το παράδειγμά του και μπορεί να γίνει πολύ συναρπαστικός με τα λόγια και τις πράξεις του.

Ο Λέων μοιάζει με τον ραδιοφωνικό παραγωγό που τον ακούς για «να πάρεις τα πάνω σου» ή τον συγγραφέα που σε εμπνέει να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Χωρίς να σε ξέρει προσωπικά, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις τις ικανότητες για να πετύχεις τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ

Όταν χρειάζεσαι συμβουλές, ενθάρρυνση ή μια εμψυχωτική συζήτηση, ποιος είναι αυτός στον οποίο απευθύνεσαι ξανά και ξανά; Ο Ζυγός, φυσικά. Το ζώδιο που είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει να εστιάσεις στο στόχο σου και να ξαναμπείς στο δρόμο σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο αισιόδοξος Ζυγός στηρίζει τα όνειρά σου και πιστεύει 100% σε σένα.

Με τη βοήθειά του, μπορείς να αποκτήσεις μια καινούργια οπτική και ν’ αναγνωρίσεις τα χαρίσματα που έχεις. Επίσης, είναι το άτομο που θα σε υποστηρίξει όταν λειτουργείς αυτοκαταστροφικά ή όταν νιώθεις ότι έχεις αποτύχει. Ένας Ζυγός θα είναι κοντά σου για να σου δώσει κουράγιο όποτε το χρειαστείς.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ