Δεν ξεχνούν ποτέ: Τα ζώδια που πάνω σε καυγαδάκι «χτυπάνε» τα λάθη του παρελθόντος

δεν-ξεχνούν-ποτέ-τα-ζώδια-που-πάνω-σε-κ-178077

Μπορεί να συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν. Αν έχεις αδικήσει κάποιο από αυτά τα ζώδια τότε στο πρώτο καυγαδάκι θα φροντίσουν να στο υπενθυμίσουν. Ίσως ήταν κάτι ασήμαντο που έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν το θύμασαι όμως αυτά τα ζώδια θα το αναφέρουν πάνω στον τσάκωμο. Ας δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε.

Αυτά τα ζώδια δεν ξεχνάνε εύκολα

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα πρέπει να ξέρεις ότι έχει μνήμη ελέφαντα. Δεν ξεχνά ποτέ και τίποτα. Μπορεί να σου υπενθυμίσει όλα όσα έκανες, ακόμα και την ημέρα που σε πρωτογνώρισε και ας έχουν περάσει χρόνια από τότε. Σε κάθε καβγά που κάνει, επειδή είναι έντονος ως χαρακτήρας και όταν τσακώνεται… τσακώνεται για τα καλά, θα σου θυμίσει όλα σου τα λάθη, όλα όσα τον πλήγωσαν από το πρώτο «χαίρω πολύ», που είπατε και θα σε «στήσει στον τοίχο» με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που έχει τρελό κόλλημα και σκάλωμα με το παρελθόν, αυτό είναι ο Καρκίνος. Εκτός του ότι έχει και εκείνος μνήμη ελέφαντα -όπως ο Ταύρος- και θυμάται τα πάντα, δεν προσπερνά τίποτα. Θα σου γκρινιάζει για καιρό για κάτι που μπορεί να έχει συμβεί ακόμα και χρόνια πριν και θα σου το «χτυπάει» με την πρώτη ευκαιρία. Σε κάθε καβγά σας, θα αρχίσει να σου θυμίζει σκηνικά που έγιναν προ Χριστού και εσύ απλά θα τον κοιτάς σαν χάνος, γιατί σίγουρα δεν θα τα θυμάσαι και θα έχεις χάσει την μπάλα.

Το ζώδιο που θα υπενθυμίσει τα λάθη σου

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει όλα όσα αναφέραμε λίγο πιο πάνω για τα άλλα δύο ζώδια και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Είναι ο τρόπος του και η τακτική του για να «κερδίζει» σε έναν καβγά, να σου υπενθυμίζει όλα τα λάθη που έκανες από την στιγμή που γεννήθηκες μέχρι και σήμερα. Πράγματα που εσύ τα έχεις ξεχάσει ή παραβλέψει, αυτός τα θυμάται και κάθε φορά τα χρησιμοποιεί εναντίον σου. Και το κακό είναι ότι ακριβώς, επειδή εσύ δεν τα θυμάσαι όλα αυτά τα σκηνικά, δεν μπορείς να αντικρούσεις τα λεγόμενά του, με αποτέλεσμα να «χάνεις» εύκολα κάθε φορά που τσακώνεστε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ