«Μάνα, γιατί με γέννησες Δίδυμο;»: Κι όμως, υπάρχει απάντηση και δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

«Μάνα, γιατί με γέννησες Δίδυμο στο ζώδιο;»: Κι όμως, υπάρχει μια καλή απάντηση και δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι...
μάνα-γιατί-με-γέννησες-δίδυμο-κι-όμ-180325

Μαμά, γιατί με γέννησες Δίδυμο; Μια ερώτηση γεμάτη… περιέργεια, ίσως και αμφιβολία. Ας δούμε, όμως, μερικές πιθανές απαντήσεις:

1. Γιατί η μοίρα το ήθελε:

Πιστεύεις στην μοίρα; Ίσως η γέννησή σου ως Δίδυμος να ήταν προκαθορισμένη, μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου.

2. Γιατί ήθελε ένα παιδί με διπλή προσωπικότητα:

Η αέρινη φύση του Διδύμου προσφέρει μια γοητευτική διπλότητα. Ίσως η μαμά σου ήθελε ένα παιδί με πνευματώδη αστεία, αστείρευτη περιέργεια και ευφράδεια λόγου.

3. Γιατί ήθελε ένα παιδί που αγαπά την επικοινωνία:

Οι Δίδυμοι λατρεύουν την επικοινωνία σε κάθε μορφή. Ίσως η μαμά σου ονειρευόταν ένα παιδί με το οποίο θα μοιραζόταν ατελείωτες συζητήσεις, ιστορίες και όνειρα.

4. Γιατί ήθελε ένα παιδί με ευέλικτη σκέψη:

Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία είναι χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Ίσως η μαμά σου ήθελε ένα παιδί που θα άντεχε στις αλλαγές και θα έβρισκε λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

5. Γιατί ήθελε ένα παιδί που αγαπά την ελευθερία:

Η ανεξαρτησία είναι καίρια για τους Διδύμους. Ίσως η μαμά σου ήθελε ένα παιδί που θα ζούσε τη ζωή με αυθεντικότητα και θα κυνηγούσε τα όνειρά του.

Δίδυμος ζώδιο

Κι όμως… Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Δίδυμος και θα σου εξηγήσουμε το γιατί:

Αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, ξέρεις ότι είναι διπλό, μεταβλητό, αέρινο, που δείχνει τη διανοητική του φύση και κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, δείχνοντας πώς όπως και ο θεός της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας είχε ρόλο «ταχυδρόμου», έτσι και εσύ αντίστοιχα σε αυτή τη ζωή καλείσαι να μεταφέρεις… γνώση.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου να μάθει

Στη ζωή σου πολλές φορές αυτό που ξέρεις και εκείνοι που γνωρίζεις θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς, γεγονός που θα ενισχύει το ενδιαφέρον για την γνώση, τη μάθηση και την πληροφόρηση αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η πνευματική ευστροφία σου σε πολλές περιπτώσεις δεν θα επαρκεί. Θα χρειάζεται, αντί να αναλώνεσαι και να διασκορπίζεσαι σε πολλά και διαφορετικά πεδία, να δείχνεις αποφασιστικότητα, ώστε να αναδείξεις τα χαρίσματά σου και να βρεθείς στο δρόμο του καρμικού προορισμού σου.

Δίδυμε, να τι να θυμάσαι όταν φοβάσαι

Δίδυμος ζώδιο

Το πεπρωμένο σου έχει σχέση με τη διανόηση και το πνεύμα. Οι σκέψεις σου και οι γνώσεις σου αποτελούν το όχημα προς την πνευματική εξέλιξη και επιτυχία και είναι σημαντικό σε καθημερινή βάση να κάνεις πράγματα που βοηθούν τα πνευματικά σου κέντρα να ανοίγουν.

Και μην ξεχνάς…

Το ζώδιο σου δεν σε καθορίζει απόλυτα. Εσύ είσαι ο/η δημιουργός της μοίρας σου, με την ελεύθερη βούληση και τα μοναδικά σου ταλέντα.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

Διαβάστε επίσης:

Ξέρουν να κρύβονται καλά: Τα 3 ζώδια που θα σου ρίξουν στάχτη στα μάτια για να καλύψουν τη λαδιά τους

Τα ζώδια με μεγάλη ενσυναίσθηση: Οι τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού που καταλαβαίνουν αμέσως τα συναισθήματα σου

Είναι «μανούλες» στο κέρατο: Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια θα σε απατήσουν και δεν θα πάρεις χαμπάρι

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ