Σε «στέλνει αδιάβαστο»: Τα έξι πράγματα που κάνει ένας Αιγόκερως και σου σπάει τα νεύρα

σε-στέλνει-αδιάβαστο-τα-έξι-πράγματ-179535

Γνήσιο παιδί του Κρόνου, τα παρακάτω χαρακτηριστικά του Αιγόκερου δεν αποτελούν έκπληξη. Στην αρνητική του πλευρά, αν γνωρίζεις ένα Αιγόκερω, τότε ευχόμαστε υπομονή.

Τα αρνητικά χαρακτηριστικά ενός Αιγόκερου

Είναι σπαστικά ξεκάθαρος με τα συναισθήματά του: αν μισεί, μισεί. Αν αγαπάει, αγαπάει. Αν περιμένεις κατανόηση ενώ δεν σε συμπαθεί, θα πεθάνεις με τον καημό.

Δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά του συναισθήματα (π.χ. χαρά ή αγάπη) με άνεση, διότι μια ντροπή, την έχει. Για την ακρίβεια, το λες και λαλακία στον εγκέφαλο, αλλά επειδή τον αγαπώ πολύ, θα σου πω ότι τρώει σκάλωμα, ενώ το συναίσθημα υπάρχει μέσα του. Ψάξε να το βρεις.

Κι ενώ είναι τύπος που δεν φοβάται τις αντιπαραθέσεις και δεν μασάει μια, ο Αιγόκερως, όταν νιώσει συναισθηματική (πρόσεξε τι είπα. Συναισθηματική απειλή), το βάζει στα πόδια. Πιο γρήγορος κι από την σκιά του ο τύπος!

Τα υπόλοιπα αρνητικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερου

Στέκεται σπαστικά πίσω από τις επιλογές που έχει κάνει, ακόμα και τις βλαμμένα λανθασμένες και ρούπι δεν κουνάει, διότι καλύτερα να ιδρώσει και να στριμωχτεί, παρά να παραδεχτεί ότι δεν διάλεξε να πει ή να κάνει ή να πάρει ό,τι καλύτερο υπάρχει. Α, δεν αντέχω, φεύγω…

Υποτιμάει πολλές φορές ανθρώπους ή καταστάσεις, γιατί πιστεύει ότι ο ίδιος είναι υπερ@αμάτος ή ότι «το χει», αλλά πρέπει να τον δεις πώς αντιδράει όταν καταλάβει ότι είχε κάνει λάθος εκτίμηση: panic! Πανικός και χαμός. Εκεί μπορεί να γίνει και πολύ κακός ο Αιγόκερως!

Τέλος, ο Αιγόκερως είναι μανούλα γλυκιά στο να δίνει εντολές, συμβουλές και διαταγές, αλλά μην τυχόν και αντιστρέψεις τους όρους, θα στραβώσει και θα σε θάψει ζωντανό!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ