Πύρρος Δήμας: «Με τον αδελφό μου κάψαμε κατά λάθος την πολυκατοικία που μέναμε στην Αλβανία»

Ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε στο MAD TV πως μαζί με τον αδελφό του έβαλαν κατά λάθος φωτιά στην πολυκατοικία όπου ζούσαν στην Αλβανία.
πύρρος-δήμας-με-τον-αδελφό-μου-κάψαμε-197546

Στην κάμερα του MAD TV μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Πύρρος Δήμας και περιέγραψε άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πράγματα που ούτε φανταζόμασταν για εκείνον. Όπως για παράδειγμα ότι όταν είχε χάσει κιλά για τους αγώνες του, έφαγε μετά 36 παγωτά στην καθισιά του. Επίσης όταν κέρδισε η Ελλάδα στο Eurobasket, ανέβηκε με τον αδελφό του στην ταράτσα της πολυκατοικίας να το γιορτάσουν, έβαλαν μία φωτιά αλλά καθώς το δάπεδο ήταν από πίσσα, πήρε φωτιά όλη η ταράτσα… Αγαπημένο του cartoon; Δεν θέλει φαντασία. Ο Superman! Γιατί όπως λέει και ο ίδιος χαριτολογώντας «Είμαι ο superman!»

Πύρρος Δήμας: Μαζί με τον αδελφό του έβαλαν κατά λάθος φωτιά στην πολυκατοικία όπου ζούσαν στην Αλβανία

«Η αγαπημένη μου παιδική ανάμνηση ήταν όταν το 1987 η Ελλάδα πήρε το Eurobasket, θυμάμαι με τον αδελφό μου από τη χαρά μου, είχαμε ανέβει στα Τίρανα γιατί στην Αλβανία ζούσαμε τότε και είχαμε ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας και βάλαμε φωτιά», είπε ο Πύρρος Δήμας.

Ενώ πρόσθεσε: «Η μόνωση ήταν με πίσσα και βάλαμε κατά λάθος φωτιά στην πολυκατοικία και ήρθε η πυροσβεστική. Εμείς κρυβόμασταν μη μας πιάσουν», ανέφερε ο Πύρρος Δήμας.

Δείτε τη συνέντευξή του στο MAD TV:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κοστίζει 42.000 ευρώ: To χαρτονόμισμα από την εποχή της δραχμής που «τα ακουμπάνε χοντρά» για να το κάνουν δικό τους

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν την εβδομάδα 3 με 9 Ιουνίου, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Οι δύσκολες στιγμές του Κωνσταντίνου Κάππα: «Κέρδισα 2.500 ευρώ στο Τζόκερ όταν ήμουν απελπισμένος»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ