Κόλαφος η Τάνια Τσανακλίδου: «Θεωρώ τους δημοσιογράφους υπεύθυνους για το χάλι που ζούμε σήμερα»

Η Τάνια Τσανακλίδου μέσα από συνέντευξη της άσκησε έντονη κριτική στους δημοσιογράφους και για τον τροπο που αντιμετωπίζουν τους καλλιτέχνες.
κόλαφος-η-τάνια-τσανακλίδου-θεωρώ-το-196614

Η Τάνια Τσανακλίδου άσκησε κριτική στους δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους καλλιτέχνες. Η γνωστή τραγουδίστρια παραπονέθηκε για τον τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι καλύπτουν την επικαιρότητα.

Τάνια Τσανακλίδου: Απόσπασμα από την συνέντευξη

Η τραγουδίστρια μιλώντας στον Alpha είπε χαρακτηριστικά πως «εσάς τους δημοσιογράφους σας θεωρώ υπεύθυνους για το χάλι που ζούμε σήμερα». »Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν είναι δημοσιογραφία αυτή που ασκείται στις μέρες μας. Είναι ντροπή. Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να κολακεύει καλλιτέχνες ή πρόσωπα του δημόσιου βίου» συμπλήρωσε η Τάνια Τσανακλίδου.

Συνεχίζοντας, δε, στους ίδιους τόνους η Τάνια Τσανακλίδου είπε: «η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει σκάνδαλα, να συνεισφέρει στην ανάδειξη του πολιτισμού, να κατακεραυνώνει τους απατεώνες και τα λαμόγια. Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου».

Τάνια Τσανακλίδου: Η εξομολόγηση για τα γεγονότα στην χούντα

Η συνέντευξη της Τάνιας Τσανακλίδου, ωστόσο, δεν είχε μόνο κριτική αλλά και μια εξομολόγηση για την ίδια και τα γεγονότα της Νομικής πριν την πτώση της χούντας: «Όταν είχαν γίνει τα γεγονότα της Νομικής στην Αθήνα, εγώ ήμουν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο. Πριν φύγω από το σπίτι, είχα πει στη μαμά μου ότι θα πάω και «θέλω να πάρω μαζί μου κανένα όπλο». mου λέει «χαζό είσαι παιδί μου, θα πάρεις όπλο;» και πήρα μια βούρτσα ξύλινη που χτενίζουμε τα μαλλιά. Μας διέλυσαν σε χρόνο dt. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη βούρτσα μου, δεν βγήκε ποτέ από την τσέπη μου».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σασμός – Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της σειράς – Νεκροί Βασιλική και Μαθιός

Ολυμπιακός: To αστρονομικό ποσό που «βάζει στην τσέπη» από το φετινό Conference League και την κατάκτηση του κυπέλλου

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από όταν έδινε Πανελλαδικές και το μήνυμά της στους μαθητές

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ