Ιάσων Δούσης, πρώην Jason Αντιγόνη: «Είμαι σε σχέση, θέλω να παντρευτώ και να τεκνοθετήσω»

Σε συνέντευξή ο Ιάσων Δούσης που αυτοπροσδιοριζόταν ως Τζέισον Jason Αντιγόνη, μίλησε για την προσωπική του ζωή.
ιάσων-δούσης-πρώην-jason-αντιγόνη-είμαι-σ-197013

Ο Ιάσων Δούσης έγινε γνωστός στο παρελθόν ως Τζέισον Jason Αντιγόνη, διεκδικώντας τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και non-binary ατόμων.

To Τζέισον Αντιγόνη σε μια ανατρεπτική συνέντευξη

«Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να γίνεται αποδεκτός όπως είναι» δήλωσε το Τζέισον Jason Αντιγόνη (Ιάσωνας Δούσης), το οποίο κατεβαίνει ως υποψήφιος σύμβουλος στην περιφέρεια Αττικής.

Τζέισον Jason Αντιγόνη: Υπάρχουν πολλοί που με πιέζουν για το GNTM για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ

Το Τζέισον Jason Αντιγόνη που ήταν υποψήφιο με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, δέχτηκε πρόταση να μπει στο GNTM και μιλά αποκλειστικά για τα μελλοντικά του σχέδια.

Το Τζέισον Jason Αντιγόνη μιλά για τα άφυλα άτομα και την επίθεση που δέχθηκε

Το Τζέισον Jason Αντιγόνη ή Ιάσωνας Δούσης μίλησε για τα άτομα που δεν προσδιορίζονται από την ταυτότητα φύλου «άνδρας ή γυναίκα», αλλά και την επίθεση που δέχθηκε το 2018.

Σήμερα, επανεμφανίζεται ως Ιάσων Δούσης, έχοντας αλλάξει την εμφάνισή του και χρησιμοποιώντας ξανά την αρσενική αντωνυμία.

Σε συνέντευξή του στη «Secret» και στη Σάσα Σταμάτη, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή και την παρούσα σχέση του.

Ιάσων Δούσης: Ο λόγος που παρουσιαζόταν ως Τζέισον Jason Αντιγόνη και η προσωπική του ζωή σήμερα – «Είμαι σε σχέση»

Για ποιον λόγο άλλαξες την εμφάνισή σου και το όνομά σου;

Τα άλλαξα το 2019, γιατί έτσι ένιωσα. Ίσως ήθελα να περνάω πλέον απαρατήρητος. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνεις όσες αλλαγές θέλει εμφανισιακά. Η ποιότητα του χαρακτήρα μετράει.

Υπήρξε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός που σε οδήγησε να το κάνεις;

Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου που με συγκλόνισε και ένιωσα την ανάγκη να προστατευτώ και να προσέξω τον εαυτό μου. Αυτό βέβαια δείχνει την τρανσφοβία της κοινωνίας. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι αποδεκτός, όπως κι αν ντύνεται.

Αυτή την περίοδο πώς είσαι στα προσωπικά σου;

Πολύ καλά, σε σχέση με τον Δημήτρη. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτώ και να τεκνοθετήσω. 

Ο Ιάσων Δούσης, καθηγητής – φροντιστηριούχος – εκδότης, στο Πρωινό – 22/05/2024

Ιάσων Δούσης: «Δεν έχω μετανιώσει για την εμφάνισή μου. Εγώ μιλούσα πάντα πολιτικά και κοινωνικά».

Ιάσων Δούσης: Ο non-binary ακτιβιστής σχολιάζει τα κοινωνικά ζητήματα και σπάει τα στερεότυπα

Ο Ιάσων Δούσης, καθηγητής, φροντιστηριούχος και εκδότης μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.

«Σταμάτησα τον αγώνα μου για να αφαιρεθεί το φύλο από την ταυτότητα. Ήθελα λίγο τον χρόνο μου, ίσως υπερεκτέθηκα, ήθελα να με ξαναψάξω. Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό μου ως προς το φύλο και τη σεξουαλικότητα είναι αέναο. Δεν σχετίζεται η έκφραση φύλου με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Δεν δέχτηκα την πρόταση του δικαστηρίου να προστεθεί στην ταυτότητα το όνομα ‘Αντιγόνη’, αλλά να μην καταργηθεί το φύλο».

«Το 2020 είχα στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό και έλεγα ότι δεν θέλω να γίνω 40 χρονών για να έχω το δικαίωμα στον γάμο, που θα έπρεπε να είχα από τα 18 μου. Ένα παιδί που δέχεται bullying δεν οφείλει να είναι γενναίο, αλλά να προστατεύεται. Είναι θετικό ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι τόσο ανοιχτός ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάθε άτομο έχει χρέος να σέβεται τα υπόλοιπα άτομα και κάθε παιδί θα βρει τον τρόπο να ζήσει τη ζωή που θέλει».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει σαν έφηβη στην Άνδρο όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Μαθεύτηκαν νωρίς το πρωί: Δυσάρεστα νέα για τον Γιώργο Παπαδάκη, απανωτά τα «χτυπήματα»

Βασίλης Καρράς: Περιουσία 23 εκατομμυρίων ευρώ – Τι ακριβώς άφησε στις γυναίκες της ζωής του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ