Χριστίνα Λαμπίρη: «Έχω απαγορεύσει στα εγγονάκια μου να με φωνάζουν γιαγιά. Έχω παρατσούκλια»

Η Χριστίνα Λαμπίρη ανέφερε χαρακτηριστικά πως αποφεύγει να ακούει στο «γιαγιά» με τα εγγόνια της να έχουν βρει παρατσούκλια.
χριστίνα-λαμπίρη-έχω-απαγορεύσει-στ-196966

Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στις 10 και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση αλλά και τις στιγμές της με τα αγαπημένα εγγόνια της.

Η Χριστίνα Λαμπίρη για τα εγγονάκια της

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η παρουσιάστρια, η ίδια αποφεύγει να ακούει στο «γιαγιά» με τα εγγόνια της να έχουν βρει παρατσούκλια.

«Έχω παρατσούκλια. Με φωνάζουν “Τιτίνα”. Ο μεγάλος ο οποίος είναι τεσσάρων είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος, όταν θέλει να πει κάτι για τη συμπεθέρα λέει: Η γιαγιά Ουρανία, και η γιαγιά “πιπίτσι” ή “τιτίνα” είμαι εγώ», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Όσο για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της: «Ακόμα και όταν απογοητεύομαι και στεναχωριέμαι λέω: “Ρε συ, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, είσαι ένας ευλογημένος άνθρωπος. Έχεις ζήσει περισσότερα από όσα θα μπορούσες να φανταστείς και από το σημείο που ονειρευόσουν και έβαζες τον πήχη σου. Η ζωή σου έδωσε πολλά δώρα», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Στη συνέχεια μίλησε για το άγχος που της προκαλούσαν τα νούμερα τηλεθέασης όσο ήταν στην τηλεόραση:

Δείτε μερικά στιγμιότυπα της ζωής της:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Τολμά και κάνει νέο επαγγελματικό βήμα μετά το Survivor και την εργασία ως πλοίαρχος

Δεν το ήξερε κανείς: Ο εγγονός του Ντίνου Ηλιόπουλου παίζει στις Ψυχοκόρες και του μοιάζει πολύ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δίνει ξανά Πανελλήνιες μέσα από την φυλακή – Σε ποια σχολή θέλει να περάσει

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ