Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που της διέλυσε τη ζωή – «Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη»

«Με απασχολεί η αποφυλάκιση της γυναίκας που μου έριξε βιτριόλι, όμως προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
ιωάννα-παλιοσπύρου-αποφυλακίζεται-η-196410

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στην ΕΡΤ μοιράστηκε τα συναισθήματά της σχετικά με την αποφυλάκιση της γυναίκας που της επιτέθηκε με βιτριόλι. Σημειώνεται ότι η Έφη Κακαράντζουλα αποφυλακίζεται σε περίπου 1,5 χρόνο από τώρα. Η ίδια τόνισε πως θα προσφύγει στα αστικά δικαστήρια.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που της κατέστρεψε την ζωή

«Με απασχολεί η αποφυλάκιση της γυναίκας που μου έριξε βιτριόλι, όμως προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη», είπε στην ΕΡΤ.

Σε άλλο σημείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφερόμενη γενικότερα τόνισε: «Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο αλλά δεν είναι μόνο αυτό»

Σε προηγούμενη συνέντευξή της για το θέμα, η ίδια είχε πει:

«Δεν μου είναι ευχάριστο, δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει να σε σκοτώσει και δεν έχει μετανιώσει, αυτό με κάνει να ανησυχώ» σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη προσφυγή της στα αστικά δικαστήρια.

«Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της στο Εφετείο. Πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό», τόνισε.

 

«Ετοιμάζομαι να κάνω αγωγή στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση και τα χρήματα να πάνε στους εγκαυματίες». Όπως σημείωσε, άλλωστε, δεν θέλει να πάρει χρήματα από τη γυναίκα που χαίρεται ακόμη με το κακό που της έκανε.

Ερωτηθείσα, τέλος, για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της και για τον σύντροφο που στάθηκε δίπλα της, δήλωσε:

«Ναι, μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι, που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη του και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για εμένα. Τότε δεν μπορούσα να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ 100%, όμως ήταν εκεί».

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δεν το ήξερε κανείς: Ο εγγονός του Ντίνου Ηλιόπουλου παίζει στις Ψυχοκόρες και του μοιάζει πολύ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δίνει ξανά Πανελλήνιες μέσα από την φυλακή – Σε ποια σχολή θέλει να περάσει

Ξεκάθαρος ο Καλλιάνος: Αστάθεια πριν την θερμή εισβολή – Πότε έρχονται μπόρες και καταιγίδες

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ