Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν την εβδομάδα 3 με 9 Ιουνίου, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου προβλέπει πως η εβδομάδα που έρχεται (3 με 9 Ιουνίου) θα επηρεάσει περισσότερο τέσσερα ζώδια.
αυτά-είναι-τα-4-ζώδια-που-θα-επηρεαστούν-197267

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου φέρνει μαζί της σημαντικές αστρολογικές αλλαγές, οι οποίες θα επηρεάσουν ιδιαίτερα 4 ζώδια, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου:

Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές εντάσεις και καθυστερήσεις, και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευνοϊκές επιρροές.

Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις την εβδομάδα 03/06/2024 – 09/06/2024

Τα ξημερώματα της Δευτέρας σχηματίζεται η σχετικώς σπάνια όψη τριγώνου του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα. Μια όψη που συνδέεται με:

– τύχη στα οικονομικά,

– αύξηση της δύναμης αυτών που επηρεάζει,

– αλλά και την αποκάλυψη κάποιων κρυμμένων μυστικών.

Μας καλεί να γίνουμε πιο φιλόδοξοι. Ενισχύει, όμως, και την επιθυμία μας να κάνουμε ριζικές και θετικές αλλαγές στη ζωή μας. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα προχωρήσει στους Διδύμους δίνοντας:

– ταχύτητα στη σκέψη,

– περισσότερο λογικές προσεγγίσεις και

– μια αέρινη και πιο ανάλαφρη επιρροή στην καθημερινότητα μας.

Ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις επαφές, τις δοσοληψίες, τις σπουδές, το εμπόριο. Πιο πολύ από τη νέα του θέση θα ευνοηθούν τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το δυαδικό χαρακτήρα των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί πιο εύκολα να βρεθούμε να πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο διαφορετικές καταστάσεις, προτάσεις, προσεγγίσεις. Μια πλειάδα όψεων του Ήλιου, του Ερμή, της Αφροδίτης και του Δία που βρίσκονται στους Διδύμους μεταξύ τους στο ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει ιδιαίτερα έμφαση στην επικοινωνία αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων μας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο σε κάποιο άτομο ή σε κάποια κατάσταση και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Στο μέσον της εβδομάδας κυριαρχεί η επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται την Πέμπτη 06/06 στο ζώδιο των Διδύμων.

Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη που ενισχύει το πνεύμα της συνεργασίας και της σύμπραξης με τους άλλους προκειμένου να έχουμε ένα ιδανικό αποτέλεσμα στις προσπάθειες μας. Είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή Νέα Σελήνη που:

– αυξάνει την περιέργεια μας για το καινούριο,

– μας ανοίγει την όρεξη για αλλαγή παραστάσεων και ταξίδια

– και φουντώνει την επιθυμία για νέες γνωριμίες και επέκταση του φιλικού μας κύκλου.

Ακόμη μπορεί να θέλουμε να κάνουμε αγορές τεχνολογικών μέσων επικοινωνίας ή μέσων μεταφοράς. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα κινητό, ένα ποδήλατο ή ένα αυτοκίνητο με αυτό το φεγγάρι μπορεί να έχετε θετική έκβαση. Η Νέα Σελήνη δέχεται ευνοϊκές έως επί το πλείστον όψεις, εκτός από το περιοριστικό τετράγωνο που δέχεται από τον Κρόνο που σημαίνει ότι σε κάθε μας βήμα ή ξεκίνημα που θέλουμε να κάνουμε πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι.

Το Σάββατο ξεκινά ένα πιο απαιτητικό διάστημα, καθώς οι πλανήτες από τους Διδύμους ξεκινούν να σχηματίζουν τετράγωνα με τον Κρόνο. Το Σάββατο η Αφροδίτη θα είναι η πρώτη που θα αναμετρηθεί με τον πλανήτη των περιορισμών, των ορίων, της πειθαρχίας. Θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου-αρχές του τρίτου δεκαημέρου των μεταβλητών ζωδίων:

– Διδύμων,

– Παρθένου,

– Τοξότη και

– Ιχθύων,

δημιουργώντας κραδασμούς στις σχέσεις, πιθανώς όμως και τα οικονομικά. Είναι η στιγμή να επανεκτιμήσετε τον ρόλο σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας αλλά και την οικονομική σας διαχείριση.

Την Κυριακή έχουμε κι άλλη μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου. Στο γήινο και σταθερό αυτό ζώδιο ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια.

Το διάστημα μέχρι τις 20/07 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι απλό κι εύκολο για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις την εβδομάδα 03/06/2024 – 09/06/2024

Άση Μπήλιου: ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με μια ιδιαίτερα δυνατή όψη του Δία από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να ανοίξετε τα φτερά σας, να έχετε περισσότερη επιτυχία σε θέματα σπουδών ή δουλειάς, να κάνετε περισσότερα ταξίδια, αλλά ακόμη να έχετε μια καταλυτική αλλαγή και στην ερωτική σας ζωή. Την ίδια μέρα ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, περνά στο ζώδιο σας κάνοντας πιο δυναμικούς τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και φυσικά πιο απαιτητικούς. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που δεν θα σας αρέσει καθώς θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για επικοινωνία, επαφές, κίνηση, εξελίξεις και αλλαγές.

Το μυαλό σας θα δουλεύει καλύτερα, η κρίση σας θα είναι ανεπηρέαστη από το συναίσθημα σας, ενώ θα βοηθηθείτε και σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας, μετακινήσεων, εμπορικών δοσοληψιών μέχρι τις 17/06.

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς οι πλανήτες στο ζώδιο σας σχηματίζουν μέχρι το μέσον της μόνο θετικές όψεις κι αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει θετικότερες εξελίξεις στους περισσότερους τομείς.

Αν έχετε γενέθλια αυτή την εβδομάδα φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη του Ιουνίου που πραγματοποιείται στα γενέθλια σας στις 06/06 κι επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας μέχρι τα επόμενα γενέθλια του 2025.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε την Πρωτοχρονιά για να βάλετε τους νέους σας στόχους και να δώσετε υποσχέσεις στον εαυτό σας. Τα γενέθλια μας είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά κι είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε νοερά ή και κυριολεκτικά τη λίστα με όλα αυτά που θέλετε να επιτύχετε.

Αυτό σημαίνει ότι οι μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη θα είναι αρκετά νευρικές και πιθανώς να αντιμετωπίσετε εμπόδια ή και καθυστερήσεις ή εκνευριστικές συμπεριφορές σε σχέσεις με συνεργάτες ή ακόμη και τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε με αυτή τη νέα Σελήνη να μην πιέζετε τους άλλους, αλλά να μην πιέζετε και τον εαυτό σας. Προσέξτε την υγεία σας κι αν έχετε κάποια ένδειξη περίεργη μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Στη συμπεριφορά σας στο δρόμο ας είστε λίγο πιο ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Αν κάποια πράγματα καθυστερούν να γίνουν, με το να ανυπομονείτε και να αγχώνεστε δεν θα τα κάνετε να υλοποιηθούν νωρίτερα.

Άση Μπήλιου: Στις 08/06 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο επίσης έχει παρόμοια επιρροή

Ίσως κάποια σχέση ή συνεργασία είναι πιθανόν να περάσει κάποια κρίση. Την Κυριακή ο Άρης περνά στον Ταύρο, το ζώδιο πριν το δικό σας, και αυτό σας παραπέμπει σε μια περίοδο που η αυτοφροντίδα σας πρέπει να αυξηθεί καθώς υγεία και φυσική κατάσταση παίρνουν τον πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα σας. Εσείς πρέπει πρωτίστως να θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους είτε αυτό είναι να τρώτε πιο υγιεινά ακολουθώντας μια σωστή διατροφή, είτε να κοιμάστε περισσότερο και πιο ποιοτικά, είτε να κάνετε ένα τσεκάπ, είτε ακόμη να εκπαιδευτείτε πώς να κάνετε διαλογισμό ή άλλες τεχνικές απομάκρυνσης του άγχους.

Μέχρι τις 20/07, εκτός από τη δουλειά με τον εαυτό σας, μπορείτε να κάνετε σημαντική «αόρατη» ίσως για τα πολλά μάτια και δουλειά πάνω στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Να προετοιμάσετε ίσως τη δική σας επιχείρηση, να μελετήσετε περισσότερο αν σπουδάζετε, να κάνετε τις έρευνες σας για να κάνετε μια αλλαγή στη δουλειά αργότερα.

Άση Μπήλιου: ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με μια ιδιαίτερα δυνατή και αρκετά σπάνια όψη του Δία με τον Πλούτωνα. Αν είστε γεννημένοι Αύγουστο με την επιρροή της μπορείτε να κάνετε άλματα σε επαγγελματικό επίπεδο ή να είστε αποδέκτες εξαιρετικών προτάσεων για την καριέρα σας.

Την ίδια μέρα στις 03/06 ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στους Διδύμους μέσα στον τομέα της καριέρας, δημιουργώντας εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο και μέσα στο υπόλοιπο του Ιουνίου.

Βέβαια μην ξεχνάτε τη διπλή φύση του ζωδίου των Διδύμων, έτσι δεν είναι απίθανο να υπάρχουν διλήμματα σχετικά με τις επιλογές που θα κάνετε. Και μάλιστα όσο πλησιάζουμε προς το μέσον του μήνα η σύγχυση θα είναι πιο εμφανής. Βέβαια ο Ερμής από αυτή τη θέση θα βοηθήσει να γίνετε πιο ορατοί στον επαγγελματικό σας περίγυρο.

Από τη Δευτέρα και μέχρι την Πέμπτη έχουμε έμφαση στο ζώδιο των Διδύμων και λόγω των αλλεπάλληλων όψεων που σχηματίζουν Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και Δίας μεταξύ τους, αλλά και λόγω της επιρροής της Νέας Σελήνης.

Μια φιλόδοξη Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στις 06/06 στο πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα

Αφορά την καριέρα, την κοινωνική σας θέση, το επαγγελματικό σας προφίλ και πώς σας βλέπουν οι άλλοι ως επαγγελματία στον χώρο που δραστηριοποιείστε.

Αν νιώθετε ότι δεν σημειώνετε πρόοδο το τελευταίο διάστημα ή αν έχετε μια αίσθηση στασιμότητας και μπλοκαρίσματος στα επαγγελματικά σας, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια ώστε να κοιτάξετε προς μια νέα κατεύθυνση ή να κάνετε την έρευνα σας και να ψάξετε εναλλακτικές λύσεις. Πρόκειται μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη που επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Βέβαια δέχεται την περιοριστική επιρροή του Κρόνου, γι’ αυτό είναι σημαντικό αυτές τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη να είστε ψύχραιμοι και υποχωρητικοί στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, υφισταμένους και προϊσταμένους, καθώς θα υπάρχει ένα έντονο νευρικό κλίμα και πιθανώς εντάσεις. Το ίδιο ισχύει και το Σάββατο με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο.

Η είσοδος του Άρη στις 09/06 στο ζώδιο του Ταύρου είναι ίσως η πιο σταθεροποιητική και αξιόλογη μεταβολή της εβδομάδας σε ένα ζώδιο που εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας, αφού είναι του ίδιου στοιχείου της γης με το δικό σας.

Όλη αυτή η γήινη ενέργεια του είναι ένας θετικός οιωνός αν μη τι άλλο για την καθημερινότητα σας και τις εξελίξεις σε σχέσεις και δουλειές. Ο Άρης από τον Ταύρο καταρχάς θα σας απαλλάξει από κάποιον οικονομικό βραχνά που μπορεί να υπήρχε το προηγούμενο διάστημα.

– Θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε λίγο,

– να ανοίξετε τους ορίζοντες σας,

– να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη όρεξη και ευκρίνεια τους στόχους σας για το μέλλον,

– ή να βρείτε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο είτε είναι να μάθετε μια ξένη γλώσσα,

– να χειρίζεστε καλύτερα τον υπολογιστή σας,

– να κάνετε ένα μεταπτυχιακό ή

– ή να εντρυφήσετε περισσότερο στον κόσμο της τεχνολογίας και του διαδικτύου.

Μπορεί να έχετε μια εξαιρετική ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε και το διαδίκτυο να σας είναι πολύ βοηθητικό.

Άση Μπήλιου: ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά δυναμικά με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, το οποίο σας καλεί:

– να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε,

– να προτείνετε κάποια ιδέα,

– ή να απαλλαγείτε από δικές σας περιοριστικές αντιλήψεις,

– να μοιραστείτε κάτι που σας βαραίνει ή που φοβάστε ότι αν το πείτε θα δεχτείτε απόρριψη.

Θα είναι βοηθητική όψη για τους γεννημένους Νοέμβριο σε θέματα σχέσεων, σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων.

Την ίδια μέρα ο Ερμής παίρνει θέση σε ένα κομβικό σημείο στο ωροσκόπιο σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 17/06.

Όπως καταλαβαίνετε από δω και κάτω οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες, οι ασυμφωνίες αλλά και κάποια διλήμματα ή σύγχυση θα είναι καθημερινότητα. Σαφώς θα είναι μια περίοδος που μπορεί να δεχτείτε κάποιες προτάσεις για συνεργασίες. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή.

Η έμφαση στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών θα είναι ιδιαίτερα έντονη όλη την εβδομάδα, καθώς οι πλανήτες από τους Διδύμους θα σχηματίζουν δυνατές και θετικές όψεις μεταξύ τους.

Κυρίαρχη για το ζώδιο σας είναι και η Νέα Σελήνη στις 06/06 ακριβώς απέναντι σας στους Διδύμους μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, δίνοντας νέα πνοή σε κάποια σημαντική σχέση για σας προσωπική ή επαγγελματική.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει και η ανάλογη ένταση στις σχέσεις σας αυτές τις μέρες καθώς θα δέχεται και το τετράγωνο από τον Κρόνο. Το στοίχημα σας θα είναι ακόμη κι αν διαφωνείτε κάθετα με ένα συνεργάτη, το σύντροφό σας ή όποιον άλλο παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στη ζωή σας, να παρουσιάσετε τις αντιρρήσεις και τις απόψεις σας με τον πιο διαλλακτικό και ήρεμο τρόπο, χωρίς να παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις και χωρίς να διακινδυνεύετε να διαρραγεί μια πολύτιμη σχέση.

Μολονότι είστε τύποι που θέλετε να διαχειρίζεστε τα πράγματα μόνοι σας, αυτή η Νέα Σελήνη σας καλεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Άλλωστε δυο ή και περισσότερα μυαλά ενωμένα θα δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα. Αν σκέφτεστε να προσλάβετε κάποιον με ειδικές γνώσεις για να σας βοηθήσει, π.χ. ένα δικηγόρο, ένα λογιστή, ένα άτομο ειδικό στη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την επιχείρηση σας, προχωρήστε ακάθεκτοι. Αυτό ισχύει και για εκκινήσεις, δεσμεύσεις.

Με κάποια ένταση ή δυσκολία στις σχέσεις έρχεται το Σάββατο 08/06 με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο.

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε έντονους κραδασμούς σε μια σχέση ή συνεργασία.

Στις 09/06 ο Άρης αποχωρεί από τον Κριό και προχωρά στον Ταύρο, φέρνοντας σας σε επαφή με την πραγματικότητα

Για κάποιους θα είναι πτώση με αλεξίπτωτο και για άλλους «χωρίς», όταν συνειδητοποιήσετε τις πρακτικές καταστάσεις ή τα αποτελέσματα της αφοσίωσης που δείξατε στο «δικό σας πάθος» το προηγούμενο διάστημα. Όπως και να έχει από δω και κάτω τέρμα τα πάθη και τα λάθη. Με λογική, με υπομονή, πείσμα, μεθοδικότητα και οργάνωση πρέπει να θέσετε θέματα υγείας και δουλειάς επί τάπητος. Να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να πάρετε και τις σωστές αποφάσεις. Αν εξαιτίας του πάθους αμελήσατε την φυσική σας κατάσταση, τώρα θα πληρώσετε τις συνέπειες ή θα αφοσιωθείτε για να είσαστε σε φόρμα. Ένα τσεκάπ επιβάλλεται αν το έχετε παραμελήσει.

– Καλύτερη διατροφή,

– λίγη άσκηση,

– μοίρασμα των ευθυνών και των υποχρεώσεων σας

για να μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί στην παραγωγή της δουλειάς μόνο καλό θα κάνουν.

Άση Μπήλιου: ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με το ιδιαίτερα δυνατό τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις.

– Ενδεχομένως να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας,

– να ενδιαφερθείτε για ένα ακίνητο,

– ενώ είναι πιθανόν να νιώσετε και μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας μέσα σας.

Άση Μπήλιου: Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/06.

Από αυτή τη θέση θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι, μολονότι μπορεί να υποδηλώνει και ένα νέο ξεκίνημα για το οποίο χρειάζεστε προετοιμασία και επαγγελματικά. Αυτή η θέση δεν είναι τόσο εύκολη για το ζώδιο σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας, στην επικοινωνία και στις λεπτομέρειες.

Είναι μια θέση που μπορεί να σας δημιουργήσει νοητική υπερδιέγερση. Μπορεί, όμως, και σύγχυση, όταν ο Ερμής θα κάνει όψεις με τον Ποσειδώνα. Αν είστε σπουδαστές και έχετε μπροστά σας εξετάσεις να είστε υπομονετικοί και να μη βιάζεστε να παραδώσετε το γραπτό σας. Το μόνο που μπορεί να σας βλάψει είναι η επιπολαιότητα και η βιασύνη με τον Ερμή στους Διδύμους.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06 είναι η κύρια επιρροή της εβδομάδας, καθώς λαμβάνει χώρα σε ένα ευαίσθητο και σημαντικό για τη ζωή σας τομέα:

Αυτόν της οικογένειας και του σπιτιού.

– Αν τον τελευταίο καιρό δεν είχατε πολύ χρόνο να αφιερώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στους συγγενείς ή

– αν ψάχνατε τρόπους να βελτιώσετε το χώρο του σπιτιού ή

– να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο,

– με τη νέα Σελήνη μπορεί να βοηθηθείτε να έχετε εξελίξεις.

Άση Μπήλιου: Τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο

Βέβαια θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Μπορεί οι εξελίξεις να καθυστερήσουν κάπως ή να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια. Αν κάνετε κάποιες εργασίες μέσα στο σπίτι μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε κάποιες αργοπορίες σε αυτή τη φάση. Αν θέλετε να μετακομίσετε εντατικοποιήστε το ψάξιμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες γιατί μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ακόμη είναι μια περίοδος για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν είτε είναι:

– η διακόσμηση,

– η κηπουρική,

– οποιοδήποτε από τα χόμπι σας που σας δίνουν χαρά.

Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καβγάδες αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Δώστε τόπο στην οργή σε ευέξαπτους συγγενείς ή συγκατοίκους. Ενδεχομένως να χρειαστεί να φροντίσετε κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον που έχει κάποιο δικό του πρόβλημα.

Η έξοδος του Άρη από τον Κριό στις 09/06, είναι σίγουρα το σημαντικό νέο του Σαββατοκύριακου

Στις 09/06 προχωρά στον Ταύρο στον τομέα:

– της επικοινωνίας,

– των μετακινήσεων,

– των επαφών που έχετε στην καθημερινότητα με φίλους, συνεργάτες, συγγενείς,

φέρνοντας μια ραγδαία αύξηση των επαφών σας με τους άλλους για ποικίλους λόγους.

– Είτε για να προωθήσετε τη δουλειά σας,

– να μελετήσετε πιο εντατικά και οργανωμένα αν σπουδάζετε,

– να δώσετε εξετάσεις,

– ή να δουλέψετε πιο δημιουργικά σε πνευματικό επίπεδο,

– να βοηθήσετε ίσως κάποιους συγγενείς ή φίλους.

Είναι η καλύτερη στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Να συνεργαστείτε με ανθρώπους που μπορεί να έχουν πολλές ιδέες και ενθουσιασμό προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Προσέξτε μόνο πόσο πιεστικοί μπορεί να γίνετε με τους άλλους και πόσο επίμονοι.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ