Ιωάννης Απέργης: «Δεν μπορούσα να βγάλω τον μήνα, η γυναίκα μου ήταν ο χορηγός, με συντηρούσε»

Μια αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός, Ιωάννης Απέργης στην «Δύο στις 10» και την Πέννυ Καβέτσου.
ιωάννης-απέργης-δεν-μπορούσα-να-βγάλ-197168

Ο Ιωάννης Απέργης μεταξύ άλλων μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, για τον ρατσισμό και για το κίνημα metoo.

Ιωάννης Απέργης: Απόσπασμα από την συνέντευξη

«Τον ρόλο του Έλτον στο “Παρουσιάστε” τον αγάπησα. Στην καραντίνα έκανα σε βιντεάκια Πακιστανούς, Ρώσους, Τούρκους, Αλβανούς και εκεί με είδαν και πέρασα οντισιόν. Τον Έλτον τον αγάπησα γιατί μετά μου τα έφερε όλα στρωτά. Φυσικά και μετά μου ζητάγαν να κάνω τον ίδιο ρόλο σε άλλες σειρές, αλλά εγώ κράτησα τη συμβουλή του κυρίου Μπέζου, που μου είπε να μην ξανακάνω ποτέ τον ίδιο ρόλο», είπε αρχικά ο Ιωάννης Απέργης.

Ο Ιωάννης Απέργης είπε στη συνέχεια: «Όταν δεν μπορούσα να βρω δουλειά ως ηθοποιός, είπα στον εαυτό μου ότι τελείωσε. Οι οντισιόν στην Ελλάδα γίνονται για διαφημιστικούς λόγους. Δεν έβρισκα δουλειά ως ηθοποιός και στράφηκα στα μπουζούκια. Ένας συνθέτης μού είπε ότι έχω πολύ καλή φωνή, αλλά δεν μπορεί να με προσλάβει γιατί θα επισκιάσω το πρώτο όνομα».

Ο Ιωάννης Απέργης ανέφερε επίσης: «Δεν μπορούσα να βγάλω τον μήνα, η γυναίκα μου ήταν ο χορηγός και με συντηρούσε μέχρι να πληρωθώ. Μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών μπορούσαν να με βοηθήσουν οικονομικά, δεν με ρώτησαν ποτέ αν έχω να φάω».

Για το κίνημα metoo, ο Ιωάννης Απέργης είπε: «Το metoo έκανε μεγάλο καλό, αλλά έχουμε την τάση να φτάνουμε τις καταστάσεις στα άκρα. Υπήρχε μια αυτοκρατορία ανδρών στο θέατρο που παρενοχλούσε τις γυναίκες και εκείνες δεν μπορούσαν να δουλέψουν».

Κλείνοντας, ο Ιωάννης Απέργης είπε: «Είμαστε εν δυνάμει ρατσιστές. Έχω δεχτεί μπούλινγκ για την καταγωγή μου. Ο λόγος που κρατάω τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ στην παράσταση είναι για να φάνε στη μάπα κάποιοι τη διαφορετικότητα».

Ιωάννης Απέργης: Ολόκληρη η συνέντευξη

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Έκλεψε» τα φλας στα 67 της: Η Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε με νέο λουκ και έγινε θέμα συζήτησης

Έκτακτο: Βρέθηκαν Κολοβακτηρίδια από κόπρανα και μικροοργανισμοί σε πασίγνωστο φυσικό μεταλλικό νερό

Κι όμως τα «σπάει»: Σουβλατζίδικο στην Αθήνα σερβίρει τυλιχτό σουβλάκι με ντολμαδάκια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ