ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώνουν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων τον Οκτώβρη

Στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται έτσι ώστε μέσα στον Οκτώβρη να παρουσιάσουν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων των επικείμενων εθνικών εκλογών
συριζα-ανακοινώνουν-τα-πρώτα-ονόματα-60437

Στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται έτσι ώστε μέσα στον Οκτώβρη να παρουσιάσουν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων των επικείμενων εθνικών εκλογών

Τσίπρας, Καλογήρου, Σβίγκου, Βασιλειάδης, γράφουν και σβήνουν ονόματα υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές, με τα πρώτα ονόματα να παρουσιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στον Οκτώβρη.

Κι αυτό προκειμένου να μην «καούν» οι υποψηφιότητες, ιδίως από τη στιγμή που ουδείς γνωρίζει την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Μέσα στον επόμενο μήνα, πάντως, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα ανακοινωθεί μία πρώτη «παρτίδα» ανθρώπων που πολιτεύονται για πρώτη φορά, προκειμένου να έχουν και περισσότερο χρόνο για να κάνουν γνωστές τις υποψηφιότητές τους και στο εκλογικό σώμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Πολιτική Γραμματεία ΤΑ και συνδικαλιστικά

Την ίδια ώρα, σχεδιάζεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, πιθανότατα σε δύο δόσεις, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και το συνδικαλισμό.

Με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να διεξάγονται τον Οκτώβριο του 2023, στην αξιωματική αντιπολίτευση πατάνε το γκάζι, ώστε να μην επαναληφθεί η συντριβή σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης του Μαΐου του 2019.

Ως προς το συνδικαλισμό, διακαής πόθος στην Κουμουνδούρου είναι, το λιγότερο, να γίνουν σοβαροί διεκδικητές της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα αξιοποιηθούν και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, κυρίως προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, που διαθέτουν σχετική εμπειρία.

ΣΥΡΙΖΑ: Μέσα στον Οκτώβρη η συνεδρίαση της ΚΕ

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται να συνεδριάσει στις αρχές Οκτωβρίου και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – για πρώτη φορά μετά την πρώτη της συνεδρίαση με τη νέα της σύνθεση – ούτως ώστε, ανάμεσα σε άλλα, να προσδιορίσει συγκεκριμένες αρμοδιότητες για τα μέλη της που θα αφορούν και τη στενότερη διασύνδεση με τη βάση του κόμματος, όπως αυτή διαμορφώθηκε με τη συμμετοχή της στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Τσίπρα με ΔΕΔΔΗΕ

Σήμερα Πέμπτη, ο Αλέξης Τσίπρας συναντάται με τους εργαζόμενους στον ΔΕΔΔΗΕ, για θα θέσουν επί τάπητος τα μεγάλα ζητήματα γύρω από το ηλεκτρικό ρεύμα και κυρίως τις διακοπές ρεύματος που σημειώνονται σωρηδόν εν μέσω μάλιστα της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ