Θεόδωρος Καράογλου: Διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με πρώιμο καρκίνο στον δεξιό μαστό
θεόδωρος-καράογλου-διαγνώστηκε-με-κα-59848

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με πρώιμο καρκίνο στον δεξιό μαστό

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου, μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό.

Ο Θεόδωρος Καράογλου γνωστοποίησε πως στις 23 Αυγούστου διαγνώστηκε με πρώιμο καρκίνο στον δεξιό μαστό και πως υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

«Στις 23 Αυγούστου, ο φύλακας-άγγελος μου, η Γιώτα μου, παρατήρησε στο στήθος μου μια έλξη της δεξιάς θηλής. Επέμεινε να εξεταστώ αμέσως και ευγνωμονώ τον Θεό που την άκουσα. Η διάγνωση ήταν «πρώιμος καρκίνος στο δεξί μαστό». Η αλήθεια είναι πως η συνάντηση με την πραγματικότητα ήταν βίαιη», ανέφερε για να συμπληρώσει:

«Όλα πήγαν καλά! Ο μικρός όγκος αφαιρέθηκε και οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι το κακό τελείωσε εδώ! Φυσικά, απαιτείται προληπτικός έλεγχος σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Όμως η διδαχή του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισα είναι ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο».

Θόδωρος Καράογλου: Κανένας δεν είναι «άτρωτος»

«Το ηθικό συμπέρασμα είναι πως κανένας μας δεν είναι άτρωτος και πως ακόμη και οι άνδρες μπορούν να προσβληθούν από καρκίνο του μαστού. Ξέρω πως θα ακουστεί τετριμμένο, μα σας το λέω εκ πείρας. Η πρόληψη σώζει ζωές! Το ίδιο η εμπιστοσύνη και η συνεργασία με τους γιατρούς», επεσήμανε ο κ. Καράογλου, στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ