Τα μάτια σου ανοιχτά: Αυτά τα σημάδια μαρτυρούν ότι το ιδανικό σου ταίρι είναι κοντά

τα-μάτια-σου-ανοιχτά-αυτά-τα-σημάδια-μα-178260

Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί εκεί που δεν το περιμένεις η ζωή βάζει στον δρόμο σου, το ιδανικό σου ταίρι και υπάρχουν σημάδια που θα σε προετοιμάσουν για αυτή την σχέση.

Υπενθύμιση πως πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να δεις τα σημάδια αλλά και να έχεις δουλέψει με τον ευατό σου.

Τα σημάδια πως σύντομα θα βρεις το ιδανικό σου ταίρι

1. Τα όνειρά σου γίνονται ερωτικά

Όλο και πιο συχνά θα βλέπεις ερωτικά όνειρα, με σένα και μια «αόριστη» φιγούρα. Υπάρχει πιθανότητα να μην το θυμάσαι την επόμενη μέρα, αλλά θα ξυπνήσεις ευτυχισμένος/η, επειδή θα έχεις την αίσθηση ότι ήταν όμορφο. Αν ανάλογα όνειρα τα βλέπεις επαναλαμβανόμενα, σημαίνει ότι χρειάζεσαι μια σχέση στη ζωή σου.

2. Προσωπική βελτίωση

Θα θέλεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος/η και όχι μόνο από εμφάνιση, αλλά και σαν ποιότητα ατόμου. Ενδεχομένως να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση ή να επιθυμείς πιο αξιόλογα και ποιοτικά πράγματα στη ζωή σου.

3. Ανακαλύπτεις τον πραγματικό σκοπό της ζωής σου

Όταν το άλλο σου μισό είναι κοντά, συνειδητοποιείς με κάποιον τρόπο τον πραγματικό σκοπό της ζωής σου. Όλες οι χαζομάρες, οι ρηχές και ανούσιες καταστάσεις παύουν να σε ικανοποιούν και ψάχνεις κάτι μεγαλύτερο και με περισσότερο νόημα.

4. Η αγάπη βρίσκεται παντού

Όπου κι αν πας, βλέπεις ερωτευμένα ζευγάρια να κρατιούνται χέρι-χέρι ή να φιλιούνται. Μπορεί να «πέφτεις» σε ρομαντικές ταινίες συνεχώς, όταν ανοίγεις την τηλεόρασή σου, σε ερωτικά τραγούδια στο ραδιόφωνο ή ο «τοίχος» σου στο facebook ή τα story στο instagram να είναι γεμάτα από φωτογραφίες και quotes αγάπης.

Τα δικά σου σημάδια πως το ταίρι σου είναι κόντα

5. Έχεις πλέον κατασταλάξει

Έχεις αποκτήσει μια σαφή άποψη για το πώς θέλεις να είναι η μελλοντική σου σχέση και ο/η ιδανικός/α σύντροφός σου και ξεκινάς την αναζήτηση.

6. Γίνεσαι πιο κοινωνικός/η

Η αλληλεπίδραση σου με τους ανθρώπους αυξάνεται. Σου γίνονται περισσότερες προτάσεις για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις, συναντάς περισσότερα πρόσωπα από πριν και διασκεδάζεις πιο πολύ. Έτσι, αυξάνονται και οι πιθανότητες να συναντήσεις το άλλο σου μισό γιατί σίγουρα δε θα σου χτυπήσει την πόρτα να σου πει «μήπως με ψάχνεις;».

7. Νιώθεις έτοιμος/η

Όταν αισθάνεσαι έτοιμος/η για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, σημαίνει ότι μπορείς να ανταποκριθείς και σε μια νέα και μακροχρόνια σχέση. Θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς και εφ’ όσον τα ενεργειακά σου επίπεδα είναι αυξημένα, είναι σαν να καλείς ασυνείδητα το άλλο σου μισό να έρθει.

8. Έχεις πάρει τα μαθήματά σου

Δε σε πειράζει που είσαι μόνος/η γιατί κατά το διάστημα της μοναξιάς σου έμαθες πολλά πράγματα αναφορικά με τις προηγούμενες σχέσεις σου, είδες τα λάθη σου και ξέρεις ότι δε θα τα επαναλάβεις. Τώρα είσαι έτοιμος/η να κάνεις μια καινούργια αρχή, απαλλαγμένος/η από τα αρνητικά βιώματα του παρελθόντος και επιλέγοντας το κατάλληλο άτομο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ