Σου κάνουν την ζωή πατίνι: Η τοξικότητα αυτών των ζωδίων βρίσκεται στο κόκκινο

σου-κάνουν-την-ζωή-πατίνι-η-τοξικότητα-178052

Πολλές φορές ούτε οι ίδιοι δεν το καταλαβαίνουν αλλά αυτοί οι εκπρόσωποι του ζωδιακού έρχονται μαζί με κάποια άκρως τοξικά χαρακτηριστικά. Στο ένα πάει το μυαλό όλων μας όμως τα υπόλοιπα δύο ζώδια θα αποτελέσουν έκπληξη για πολλούς.

 

Αυτά είναι τα ζώδια με την περισσότερη τοξικότητα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ας ξεκινήσουμε από το στανταράκι που το σκεφτήκατε σίγουρα όλοι/ες. Ναι, ο Σκορπιός είναι ένα άτομο που αν δεν καταφέρει να ελέγξει τον εαυτό του, είναι άκρως τοξικό. Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει μαζί του. Καταρχάς είναι ζηλιάρης ως το κόκαλο. Είναι απίστευτα κτητικός με ό,τι θεωρεί δικό του. Είναι εμμονικός, εμπαθής και βάζει ανθρώπους στην μαύρη λίστα του με χαρακτηριστική ευκολία. Δεν τους δίνει καν την ευκαιρία να του αποδείξουν ότι έκανε λάθος εκτίμηση και ότι τους παρεξήγησε. Αν τους βάλει στην κατηγορία «εχθρός», δεν θα τους βγάλει ποτέ από αυτή. Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να σε θεωρεί ο Σκορπιός… εχθρό του.

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζουμε με τον Κριό, ο οποίος δεν θέλει και πολλές… συστάσεις. Είναι εγωιστής όσο δεν πάει. Τα θέλει όλα δικά του. Θέλει να περνάει το δικό του, να είσαι συνέχεια εσύ υπό και να του κάνεις όλα τα χατίρια. Να του λες σε όλα ναι και να μην του πας κόντρα. Ο Κριός είναι ζηλιάρης, με έντονα ξεσπάσματα θυμού και άκρως ανταγωνιστικός ακόμα και με όσους αγαπά. Θέλει πάντα να είναι ο πρώτος και «τυφλώνεται» από την εμμονή του για κυριαρχία. Επίσης να ξέρεις πως ο Κριός αν δεν νιώθει μέσα του καλά, θα φροντίσει να μην νιώθει κανείς γύρω του καλά. Αν δεν είναι αυτός εντάξει και έχει νεύρα και γκρίνια, θα σε κάνει να βγάλεις κι εσύ νεύρα και γκρίνια. Τέλος οι καυγάδες για τον Κριό είναι σαν το οξυγόνο. Δεν ζει χωρίς αυτούς και αν δεν τσακώνεται με τους γύρω του, νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά…

Το ζώδιο με τοξικά χαρακητριστικά – έκπληξη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και τέλος, η μεγάλη έκπληξη ίσως για πολλούς! Ο Υδροχόος! Σίγουρα το μυαλό σου δεν πήγε στο ζώδιο αυτό. Και όμως έχουμε να σου πούμε ότι ο Υδροχόος είναι από τους μεγαλύτερους παρτάκηδες του ζωδιακού. Τον ενδιαφέρει ο εαυτός του και μόνο. Θέλει να κάνει την πλάκα του και να νιώθει αυτός καλά. Και να ξέρεις ότι όλο αυτό το ενδιαφέρον που δείχνει ότι εκφράζει προς τα έξω, είναι μόνο για το φαίνεσθαι. Ο Υδροχόος δεν θα νοιαστεί αν εσύ υποφέρεις. Το κυριότερο τοξικό του στοιχείο είναι η συναισθηματική του αδιαφορία. Τον έχουν χαρακτηρίσει πολλές φορές ψυχρό, κρύο αίμα, αναίσθητο κτλ. Και όντως είναι… Επίσης να ξέρεις πως αν ο ίδιος δεν νιώθει καλά ή έχει νεύρα, θα προσπαθήσει να σου χαλάσει κι εσένα τη μέρα σου. Θέλει να λέει πως αποδέχεται την διαφορετικότητα, όμως αυτό είναι εντελώς δήθεν, γιατί στην πραγματικότητα, πάνω σε μια συζήτηση, αν έχετε διαφορετικές απόψεις και ιδέες, μπορεί να σε κάνει να βάλεις τα κλάματα με αυτά που θα σου πει για να σε κοντράρει. Είναι αντιδραστικός απέναντι σε όλους. Μέρα του λες; Νύχτα θα σου απαντάει… Έτσι… Για να κάνει τη διαφορά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ