Δεν ρισκάρουν εύκολα: Αυτές είναι οι τέσσερις πιο βαρετές γυναίκες του ζωδιακού

δεν-ρισκάρουν-εύκολα-αυτές-είναι-οι-τέ-178048

Μην το πάρεις κατάκαρδα αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφερθούν παρακάτω αλλά αν είσαι γνήσια Ψαρίνα ή Παρθένος ή Ζυγός ή Υδροχόος τότε δεν είσαι και η πιο περιπετειώδης της παρέας. Δεν σε χαρακτηρίζει το φλογερό μπρίο ενώ όταν βγαίνεις με την παρέα συνήθως συζητάς επαγγελματικά ζητήματα που δεν είναι και το πιο fun topic.

Ας δούμε αναλυτικότερα τα πράγματα:

Οι τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού που δεν είναι του κεφιού

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είναι το κεφιού και του γλεντιού η Ψαρίνα, αλήθεια. Λες και το κάνει επίτηδες. Βρίσκει τη στιγμή, που όλοι οι άλλοι είναι στα high τους για να κλάψει, να θρηνήσει τη μοίρα της, να θυμηθεί όταν ήταν μικρούλα, που κάποιος/α την κορόιδευε ή την εξαπάτησαν και να γυρίζει γύρω-γύρω, θέλοντας να τραβήξει την προσοχή. Πιθανή είναι κι η περίπτωση να πιει και να την πάρει ο ύπνος… Πιο πολύ σε κάνει σε απομακρύνεσαι από κοντά της, παρά να κάνεις παρέα μαζί της. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και ποτέ το πιο ενδιαφέρον ζώδιο και στο μόνο πάρτι, που θα περάσει καλά είναι του… οίκτου! Πρόκοψες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έλα τώρα, σοβαρά, ποιος δεν έχει σκεφτεί ότι η Παρθένος είναι βαρετή; Εκτός κι αν είναι ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο. Δηλαδή, ποια πλάκα μπορείς να κάνεις με την Παρθένο, που αφ’ ενός τα περισσότερα τα παίρνει στα σοβαρά, αφ’ ετέρου, ακόμα και ανέκδοτο να πεις, αντί να γελάσει, θα το αναλύσει τόσο που θα χάσει την ουσία του. Από την άλλη, βάλ’ τη να μιλήσει για δουλειά, υποχρεώσεις, μια εξυπηρέτηση ή αν γνωρίζει για το τάδε φάρμακο, συμπήρωμα διατροφής, ασθένεια, κάθε πότε ζευγαρώνουν τα μπαρμπούνια και σταματημό δε θα έχει…

Ζυγός και υδροχόος ανάμεσα στις βαρετές γυναίκες του ζωδιακού

ΖΥΓΟΣ

Αν το θέμα συζήτησης δεν είναι τα “γκομενικά” ή δεν έχετε βγει για να βρει άντρα, τότε να μην έχεις καμιά αμφιβολία, ότι θα βαρεθείς έως θανάτου, αν έχεις στην παρέα σου μια Ζυγίνα. Εκεί μόνο αστράφτει το ματάκι της, γίνεται λαλίστατη και βγάζει γέλιο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, είτε θα κρυφοκοιτάζει το είδωλό της στον καθρέπτη για να δει, μήπως χάλασε η φράτζα ή της έφυγε το κραγιόν και εμμέσως θα φέρνει την κουβέντα στο στιλ, την εμφάνιση ή το παρουσιαστικό της και θα βγάζει selfie.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Υδροχόα αποτελεί την έκπληξη, καθώς περιγράφεται προκλητικη, τρελιάρα, cool κλπ κλπ. Λοιπόν, για να ξεδιαλύνουμε τα πράγματα, αυτή “ξυπνάει”, μόνο αν συμμετέχει σε πορεία διαμαρτυρίας, απεργία ή… στις εκλογές. Μη μας πεις ότι έχεις κάνει παρέα, έχεις ξενυχτήσει με Υδροχόο και σε συνάρπασε; Ούτε καν… Όλη την ώρα θα κάθεται αμίλητη, χωρίς να συμμετέχει σε καμία συζήτηση ή το πολύ-πολύ να πετάξει κάποια κουταμάρα για το πόσο ρηχός/η είσαι που θέλεις να διασκεδάσεις, να γελάσεις, να περάσεις καλά, την ίδια ώρα που στη μια χώρα γίνεται πόλεμος, στην άλλη τα παιδάκια πεινούν και στην παραδίπλα καταπατούνται οι ελευθερίες.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ