Μάτια μόνο για τη μία: Αυτοί είναι οι πιστοί άντρες του ζωδιακού, που δεν ξενοκοιτάνε

μάτια-μόνο-για-τη-μία-αυτοί-είναι-οι-πι-178062

Γνωρίστε τους πιστούς του ζωδιακού κύκλου οι οποίοι δύσκολα θα απατήσουν το ταίρι τους. Οι κύριοι που θα γνωρίσετε παρακάτω όχι μόνο δεν παίζει το ματάκι τους αλλά αφοσιώνονται πλήρως στην σχέση τους.

Ποιοι είναι; Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος όταν αποφασίσει να δώσει την καρδιά του, θα το κάνει σε μια γυναίκα και μόνο. Δένεται μαζί της, την εμπιστεύεται και επενδύει στην σχέση τους. Δεν κοιτάζει άλλες και δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με πολλές περιπτώσεις ταυτόχρονα. Δίνει όλα όσα έχει και το ίδιο περιμένει να κάνει και η σύντροφός του. Είναι σχεσάκιας και αφοσιωμένος στην όποια κοπέλα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκληρός ή όχι, ο άντρας Αιγόκερως δίνει την καρδιά του σε μια γυναίκα κάθε φορά. Όταν είναι ερωτευμένος, είναι εκεί και δεν κοιτάζει καμία άλλη γυναίκα. Είναι μονογαμικός ως το κόκκαλο και κοιτάζει να περνά καλά με το ταίρι του. Από την στιγμή που αποφάσισε να κάνει σχέση, θα την σεβαστεί και θα την προστατεύσει. Αν σε έχει επιλέξει, σημαίνει ότι για εκείνον αξίζεις, άρα δεν χρειάζεται να ψαχτεί αλλού, αφού είναι ήδη με την γυναίκα που τον «γεμίζει».

Λέων και Παρθένος στους πιο πιστούς του ζωδιακού

ΛΕΩΝ

Είναι να μη βρει ο… Σίμπα τη Νάλα. Αν την βρει, δεν την αλλάζει με τίποτα. Ο άντρας αυτός «παίζει» και φλερτάρει ασταμάτητα μέχρι να πέσει πάνω στη μια και μοναδική. Μετά γίνεται πιο μονογαμικός και από τους μονογαμικούς. Έχει μάτια μόνο για εκείνη, της δίνει όλα όσα έχει, την γεμίζει με αγάπη, στοργή και δώρα και απαιτεί φυσικά και από εκείνη την απόλυτη προσοχή, αλλά και την… «υποταγή» της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος μπορεί να το «ψειρίζει» πολύ το πράγμα, μέχρι να μπει σε μια σχέση, όμως όταν το κάνει, μένει εκεί πιστός και φυσικά δηλώνει μονογαμικός. Δεν είναι εύκολο για εκείνον να βρει ταίρι, που να ανταποκρίνεται στα υψηλά του standards, ωστόσο, όταν αυτό συμβεί, τότε απλά χαλαρώνει και απολαμβάνει τον έρωτά του, χωρίς να τον νοιάζει καμία άλλη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ