Σαν την μύγα μέσα στο γάλα: Αυτό το ζώδιο ξεχωρίζει χωρίς να το θέλει για αυτούς τους 5 λόγους

σαν-την-μύγα-μέσα-στο-γάλα-αυτό-το-ζώδι-178042

Είτε είσαι Υδροχόος είτε έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στο Υδροχόο, έλα να μάθεις γιατί ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος και γιατί οι λόγοι που σε κάνουν να ξεχωρίζεις, σε κάνουν ακόμα πιο αγαπητό.

Όλοι οι λόγοι που ένας Υδροχόος ξεχωρίζει

Ο Υδροχόος ξεχωρίζει:

Επειδή κουβαλάει τον σπόρο της αντιλογίας και δεν ντρέπεται για αυτό. Θα μου πεις «γιατί πάντοτε είναι με την αντίρρηση στην άκρη της γλώσσας του;». Μα επειδή την χρησιμοποιεί ως μέσο για να φτάσει εκεί που θέλει: πιο κοντά στην αλήθεια. Την ωμή, σκληρή αλήθεια…

Θα ξεχωρίζει πάντοτε από τα ρούχα του, τα γούστα του, τις προτιμήσεις του, την μουσική που προτιμάει, τον τρόπο που μιλάει, από τις ιδέες που ασπάζεται. Τον νοιάζει, πιστεύεις; Όχι. Δεν σπαταλάει ούτε ένα λεπτό από τον χρόνο του να σκέφτεται πώς τον βλέπουν οι άλλοι. Κάνετε ότι αγαπάτε. Το ίδιο θα κάνει κι εκείνος.

Δέχεται τους άλλους έτσι όπως είναι. Μην νομίζεις ότι το κάνει από λύπηση (όπως π.χ. θα το έκανε ο Ιχθύς). Τσου: το κάνει γιατί είναι βαθιά ριζωμένο στα «πιστεύω» του, να αποδέχεται τους άλλους, χωρίς να τους κάνει να νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους. Μα είναι να μην τον αγαπήσεις, μετά;

Ο ευπροσάρμοστος Υδροχόος

Ξεχωρίζει, γιατί είναι το ζώδιο που θεωρεί ότι η φιλία είναι η βάση, η πρώτη ύλη, για κάθε ανθρώπινη σχέση, ακόμα και για τις ερωτικές. Μπορεί αυτό να μην σου αρέσει, αλλά πίστεψέ με, όταν καταλάβεις πώς λειτουργεί ο Υδροχόος, θα τον ευγνωμονείς!

Έχει ανοιχτό μυαλό. Είναι ευπροσάρμοστος ακριβώς γιατί δεν δένεται με πολλά, αλλά αντιθέτως, κρατάει τον ορίζοντα της ματιάς του, καθαρό και δεκτικό σε κάθε ερέθισμα. Αγκαλιάζει την αλλαγή, μεγαλώνει κι ωριμάζει μέσα από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες και, συνήθως, θριαμβεύει σε ένα τέτοιο περιβάλλον!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ