Σασμός spoiler: Η Μαρία Τζομπανάκη «έδωσε» το μεγάλο φινάλε της σειράς

Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε από απόλυτο spoiler για τον Σασμό: «Spoiler χοντρό! Δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια»
σασμός-spoiler-η-μαρία-τζομπανάκη-έδωσε-το-203745

Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Katerina» το πρωί της Τρίτης (2/7) και έδωσε τα πιο μεγάλα spoilers για το φινάλε του «Σασμού».

Μαρία Τζομπανάκη: «Spoiler χοντρό! Δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια»

«Ήδη έχει γίνει ένα πρώτο βήμα με τα δυο παιδιά, τον Αστέρη και την Αργυρώ , που κόντρα σε όλες τις διαμάχες, αγαπήθηκαν κι έκαναν και παιδί. Συμβολικά θα γίνει μία κίνηση, θα βαπτίσει το παιδί ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος. Δηλαδή, ο αδερφός των δύο, αυτών που θα πυροβολήσει ο ένας τον άλλον. Spoiler χοντρό! Δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια. Ο Σασμός θα έρθει με μια βάπτιση, λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση, οι δύο οικογένειες. Εκεί σταματάνε όλα. Εκεί γίνεται ο Σασμός. Και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό», ανέφερε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός συνέχισε, λέγοντας ότι το κοινό, θα δει τραγουδιστές και ένα μεγάλο γλέντι.

«Θα δείτε τραγουδιστές που αγαπάτε, θα δείτε τα παιδιά του Σασμού να χαίρονται πάρα πολύ. Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να το πω, πώς από το πένθος περνάμε στον χορό και το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μια μάνα και για μια χήρα και έναν αδερφό, όταν γίνει ένα τέτοιο δράμα μέσα στην οικογένειά, πώς θα περάσουν στο γλέντι; Υπάρχει ένας άλλος άγραφος νόμος στην Κρήτη. Στα 3 χρόνια, γίνεται ένα μεγάλο γλέντι πάντα με αφορμή μια βάπτιση ή έναν γάμο. Εκεί αν είναι να γίνει ένα γλέντι επί 100, γίνεται επί 1000, για να ορίσει το τέλος του πένθους για τις οικογένειες. Μέχρι τότε κανένας δεν παντρεύεται, κανένας δεν βαπτίζει. Δεν είναι ασέβεια προς τον νεκρό, ή τους νεκρούς, αντιθέτως είναι “θα σε τιμώ, αλλά πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους και ο νέοι”» είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Θα δούμε όλους τους ήρωες τρία χρόνια μετά. Η Καλλιόπη θα φοράει μαύρα, δεν τα βγάζει ποτέ. Ούτε και η Βασιλική. Αλλά η χήρα φοράει ένα λευκό στην πλάτη της για να ξορκίσει την κακή τύχη που μπορεί να φέρει στο ζευγάρι», είπε καταλήγοντας η Μαρία Τζομπανάκη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μεγαλείο ψυχής: Δώρισαν τα όργανα του Αίαντα Μανθόπουλου σε 5 ανθρώπους – Η αποκάλυψη της συζύγου του

Ανησυχία από τους μετεωρολόγους: Πότε και ποιες περιοχές της χώρας θα «βράσουν» με πάνω από 40 βαθμούς

Ο ιατροδικαστής «μίλησε»: Από αυτό προκλήθηκε ο θάνατος της 13χρονης από κεραυνό στη Χαλκιδική

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ