Έφτασε «η ώρα της αλήθειας» στο Ναυάγιο: To Twitter αποθέωσε τη Στέλλα για την ερμηνεία της

To Twitter «υποκλίθηκε» μπροστά στη Στέλλα και το ανθρώπινο δράμα της - Η σειρά Ναυάγιο, για άλλη μια φορά, έκανε ρεκόρ τηλεθέασης!
έφτασε-η-ώρα-της-αλήθειας-στο-ναυάγι-203032

Αδιάκοπες είναι οι ανατροπές στη σειρά Ναυάγιο του Mega. Μάλιστα το νέο επεισόδιο του σήριαλ, που ήταν διπλό, παίχτηκε στις τηλεοπτικές μας οθόνες τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 28 Ιουνίου, με τη Στέλλα να «διαλύεται» μπροστά στις κάμερες και το Twitter να υποκλίνεται μπροστά της.

Ο Μάκης ετοιμάζεται να φύγει για την Κρήτη για πάντα. Ο Άγγελος με τη Βάσω επισπεύδουν το γάμο τους για να μην τον χάσει. Η Στέλλα μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της και διαλύεται συνειδητοποιώντας ότι θα πρέπει να το αποχωριστεί.

Η Λίνα και ο Όθωνας παίρνουν μια μεγάλη απόφαση. Ο Παντελίδης βρίσκει τρόπο να βγάλει τον Βασιλείου από τη φυλακή και ο πρώτος άνθρωπος που επισκέπτεται, μετά την απελευθέρωσή του, είναι ο Μιχάλης. Ο Πέτρος και η Ειρήνη αρχίζουν να σκέφτονται το μέλλον τους μετά τη δίκη και σχεδιάζουν μεγάλες αλλαγές στις ζωές τους. Ο Πέτρος κάνει μια μεγάλη έκπληξη στη Λαμπρινή. Ο Σάββας προτείνει στη Στέλλα μία λύση για να μην χάσουν τον μικρό Κυριάκο. Ο Παντελίδης βρίσκει στον Ιπποκράτη εισιτήρια για να φύγει από τη χώρα και αυτός τρυπώνει κρυφά στο σπίτι του για να πάρει μαζί του τον Ορφέα.

Στέλλα: H απόφαση να επικοινωνήσει με την Ειρήνη

Η ώρα της τελευταίας του συνάντησης με την Ειρήνη έχει φτάσει. Η Στέλλα, διαλυμένη, αποφασίζει να επικοινωνήσει με την Ειρήνη και να της πει την αλήθεια για το παιδί της αλλά την τελευταία στιγμή βρίσκεται σε δίλημμα.

Αρνείται να πιστέψει την αλήθεια και δε θέλει να αφήσει κανέναν να τη χωρίσει από το μωρό της. Ο Όθωνας δέχεται να κατέβει με τη Λίνα στην Κρήτη για να αναλάβει τη δουλειά του θείου του αλλά ανακοινώνει στον Βασιλείου και τον Παντελίδη ότι δε θέλει πια καμία σχέση μαζί τους. Η Αλίκη εκμυστηρεύεται στον Γιώργη ότι έχει πάρει την απόφασή της να μην κρατήσει το παιδί του Παντελίδη.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για την Στέλλα και το twitter «υποκλίθηκε»:

 

 

 

 

 

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

«Ένα αγγελούδι μας έφυγε από τα χέρια»: Νεκρός σε μια στιγμή 16χρονος στην Κάρυστο

«Συναγερμός» για τον καιρό: Έρχεται δύσκολο σαββατοκύριακο – Αυτές οι περιοχές είναι στο «κόκκινο»

Νίκος Οικονομόπουλος: Αφιέρωσε τον «Έκπτωτο Άγγελο» στον αστυνομικό Χρήστο Κουρουνιώτη

 

 

 

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ