Ακομπλεξάριστη η Μαρία Τζομπανάκη: «Είμαι 67, μου αρέσω όπως είμαι, δεν φοβάμαι να δείξω τις ρυτίδες μου, είναι παράσημο»

ακομπλεξάριστη-η-μαρία-τζομπανάκη-ε-177831

Η Μαρία Τζομπανάκη, μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της Ελλάδας, μιλάει ανοιχτά για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, τον εγγονό της, τον σύζυγό της αλλά και για τον ηλικιακό ρατσισμό στην τηλεόραση.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έθεσε το ζήτημα του ηλικιακού ρατσισμού με παρρησία και ειλικρίνεια.

Μαρία Τζομπανάκη: Ανοιχτόμυαλη και ειλικρινής

«Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη»

«Εάν ξεκινήσω να μιλάω γι’ αυτόν, θα μιλάω μέχρι το πρωί. Την πρώτη χρονιά που παίζαμε μαζί τηλεοπτικά είχα ξεχάσει τα λόγια μου σε μία σκηνή από τη συγκίνηση. Στην αρχή δεν μπορούσα να τον δω σαν συνάδελφο, είναι το παιδί μου» τόνισε το Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφερόμενη στον γιο της η πρωταγωνίστρια του Σασμού.

«Πάντα τον εκτιμώ για την εξέλιξή του και για αυτό που είναι. Παίζοντας μαζί του στην τηλεόραση καταλαβαίνω ποσό αξιοπρεπώς αφοσιωμένος είναι σε αυτό το κομμάτι. Τον καμαρώνω συνέχεια και του δίνω την ευχή μου πάντα» συμπλήρωσε μιλώντας για τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει μεγάλη αδυναμία στον εγγονό της, ωστόσο αποκάλυψε πως δεν είναι κλασική γιαγιά

«Τον λατρεύω και έχει καταπληκτικούς γονείς. Όλος του ο περίγυρος, με την αγάπη που του δίνουμε, του έχουμε χτίσει ένα τείχος προστασίας» ανέφερε η ηθοποιός.

«Θέλω να πω στις συνομήλικές μου να μην φοβούνται να δείξουν τις ρυτίδες τους, το μεγάλωμά τους»

«Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στην τηλεόραση και ιδιαίτερα όσον αφορά τις γυναίκες. Είναι παράσημο να μπορείς να ζεις, να μεγαλώνεις και να γερνάς μέσα στη δημιουργία. Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη, ντροπή. Θέλω να πω στις συνομήλικές μου να μην φοβούνται να δείξουν τις ρυτίδες τους, το μεγάλωμά τους» επεσήμανε.

«Η ζωή είναι όμορφη από την αρχή μέχρι τη στιγμή που μεγαλώνεις. Μου αρέσω έτσι όπως είμαι, πάντα μου άρεσα. Σε όλες τις ηλικίες μου ένιωθα πάρα πολύ καλά. Υπήρχαν περίοδοι που δεν ήμουν καλά, αλλά δεν είχε να κάνει με την εμφάνισή μου. Με διάφορα πράγματα που είχα περάσει, κλείστηκα στον εαυτό μου» υπογράμμισε.

Η Μαρία Τζομπανάκη μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Κρήτη, Νέα Υόρκη και Ελβετία.

«Ο σύζυγός μου δεν κάνει παράπονα, είναι πάρα πολύ καλός. Έχουμε συμβιβαστεί με τον σύζυγό μου στην καθημερινότητα, το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν έτσι» ανέφερε.

«Δεν ξέρω εάν θα κάνω μελλοντικά κάτι άλλο. Η ζωή με φλερτάρει και την φλερτάρω» είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ