Μεγαλείο ψυχής: Δώρισαν τα όργανα του Αίαντα Μανθόπουλου σε 5 ανθρώπους – Η αποκάλυψη της συζύγου του

Λίγους μήνες μετά από τον χαμό του Αιάντα Μανθόπουλου, η σύζυγος του αποκάλυψε μια σπουδαία κίνηση που έγινε από τον ηθοποιό.
μεγαλείο-ψυχής-δώρισαν-τα-όργανα-του-α-203647

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από την ζωή πριν εννιά μήνες και σήμερα, η πρώην σύζυγος του, Στέλα Τσιάτσιου έκανε μια αποκάλυψη.

Η Στέλλα Τσιάτσιου στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε για την κοινή τους ζωή, τον λόγο που αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του αλλά και γιατί δεν ενημέρωσαν την τελευταία του σύντροφο.

Αίας Μανθόπουλος: Η δήλωση της Στέλλας Τσιάτσιου

«Ο Αίας ήταν ένα μεγάλο παιδί. Δεν ενηλικιώθηκε ποτέ, δεν ωρίμασε ποτέ. Εγώ πάντα προσπαθούσα να το παίξω μαμά στον Αία. Ο Αίας ήταν πολύ καλλιτέχνης για να δεχθεί συμβουλές ή να μπει σε καλούπια και γίνονταν απίστευτοι καβγάδες, οι οποίοι συνήθως λήγανε με κάποια πόρτα που χτυπούσε απότομα και ο Αίας έφευγε. Και γυρνούσε μετά από μισή, το πολύ μια ώρα και μου έλεγε, “ωραία, πάμε τώρα να σε κεράσω ψαράκι”» είπε αρχικά η Στέλλα Τσιάτσιου.

«Ο Αίας είχε φύγει. Ήταν ένα μηχάνημα που συντηρούσε το σώμα του, το οποίο εγώ ένιωθα ότι ταλαιπωρείται κιόλας. Η κόρη μου ήταν αυτή που πήρε πρώτη την απόφαση να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της για να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή σε άλλους ανθρώπους. Στον γιο μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο, με ρώτησε τη γνώμη μου και του είπα ότι πιστεύω ότι ο μπαμπάς του θα ήθελε να κάνει μια τόσο μεγάλη αυλαία.

Ο Αίας έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους. Τα νεφρά του πήγαν σε ανθρώπους που έκαναν αιμοκάθαρση για 6 και 8 χρόνια. Το ήπαρ του πήγε σε έναν ασθενή με μεγάλη προβλήματα και θεραπείες, και τα ματάκια του. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται θα ήθελα να δω τους ανθρώπους που πήραν τα μάτια του. Δε ξέρω πως θα μπορέσω να διαχειριστώ να δω τα μάτια του να με κοιτάνε ξανά» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

«Τη σύντροφό του δεν την ενημερώσαμε για την απόφαση να δωρίσουμε τα όργανά του γιατί είχε χαθεί η επαφή πλέον. Δε νομίζω να έφερνε αντίρρηση. Ήξερε το μεγαλείο της ψυχής του Αία και ήξερε ότι αυτό ήταν κάτι που σίγουρα θα το ήθελε» κατέληξε η Στέλλα Τσιάτσιου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Δεν ψάχνουμε για δούλους»: Η αγγελία για σεζόν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου για καλό λόγο

Ανησυχία από τους μετεωρολόγους: Πότε και ποιες περιοχές της χώρας θα «βράσουν» με πάνω από 40 βαθμούς

Κυριλέ τραπέζι, λουλούδια, ντυμένη στην τρίχα: Έτσι βγαίνει η Τατιάνα Στεφανίδου για μεσημεριανό στο μπαλκόνι της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ