Συγκλονίζει η Ελπίδα: «Πέθανε ο άντρας μου, έπαθα έμφραγμα και έχασα τον εγγονό μου»

Την Ελπίδα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τη ζωή της, τις δυσκολίες που πέρασε και την καριέρα της.
συγκλονίζει-η-ελπίδα-πέθανε-ο-άντρας-203688

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την Ελπίδα, η οποία μίλησε για τη ζωή της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την καριέρα της.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν γλυκούλης και πολύ καλός συνάδελφος, έζησα τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Η Άντζελα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που του στάθηκε».

Για απρόοπτα που της έχουν συμβεί στην καριέρα της λέει:«Δε θα ξεχάσω την τούμπα που έφαγα μέσα σε νυχτερινό κέντρο, έπεσα κάτω ξερή. Δεν έσπασα τίποτα».

«Η συνεργασία με τα ‘Ημισκούμπρια’ για το ‘Ντισκοτέκ’ ήταν πρόταση από τους ίδιους, εγώ το έκανα με πολύ φόβο», λέει η ίδια.

Ελπίδα: «Μετά από αυτό έπαθα έμφραγμα»

«Δε ζήλευα καθόλου τον άντρα μου, ούτε εκείνος εμένα. Η απώλειά του ήταν δύσκολη και απότομη. Μου είπε ότι ένιωθε μια δυσφορία, μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο ‘έφυγε’ στα χέρια μου. Μετά από αυτό έπαθα έμφραγμα, το πρόλαβα παρά πέντε λεπτά. Αργότερα, ήρθε και η απώλεια του εγγονιού μου, ελπίζω όμως να αποκτήσω καινούργιο».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μεγαλείο ψυχής: Δώρισαν τα όργανα του Αίαντα Μανθόπουλου σε 5 ανθρώπους – Η αποκάλυψη της συζύγου του

Ανησυχία από τους μετεωρολόγους: Πότε και ποιες περιοχές της χώρας θα «βράσουν» με πάνω από 40 βαθμούς

Τεράστια ψηφιδωτή πισίνα, παντού πέτρα: Αυτό είναι το χλιδάτο εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ