Σάκης Ρουβάς για την οικογένεια: «Δεν ήθελα να κάνω γιατί φοβόμουν, έκανα θεραπεία»

Ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιλώντας στον εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show
σάκης-ρουβάς-για-την-οικογένεια-δεν-ή-196127

Ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς ανέφερε σε συνέντευξη του πως “τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία”.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος απόψε στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο λαμπερός pop star μίλησε για το πόσο τον επηρέασε ο χωρισμός των γονιών του και ότι αρχικά σκεφτόταν πως δεν θα κάνει οικογένεια.

Σάκης Ρουβάς: «Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με τη δική μου οικογένεια»

«Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία» παραδέχθηκε ο Σάκης Ρουβάς.

Για τη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

Γιατί ο Σάκης Ρουβάς έδωσε στα παιδιά του ονόματα που ξεκινάνε από «Α»;

Τα τέσσερα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά, έχουν βαφτιστεί με ονόματα που ξεκινούν από το γράμμα «Α».

Είναι λοιπόν η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας.

Να σημειωθεί ότι και τα βαφτιστικά ονόματα του Σάκη και της Κάτιας είναι Αναστάσιος και Αικατερίνη.

Γιατί έχουν κάνει αυτήν την επιλογή;

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης Ρουβάς σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό.

«Ξεκίνησε έτσι και μας άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής.

 

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

6ωρη εργασία με μισθό 8ωρου: Ποια ελληνική εταιρία εφαρμόζει αυτό το σύστημα για τους υπαλλήλους της

Εριέττα Κούρκουλου: «Από τύχη βρισκόμαστε εδώ»

5 ζώδια που κρατούν ζωντανό τον πρώτο έρωτα στη μνήμη τους

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ