Εριέττα Κούρκουλου: «Από τύχη βρισκόμαστε εδώ»

Η Εριέττα Κούρκουλου γνωστή για τις κοινωνικές της ευαισθησίες μοιράζεται τις σκέψεις της για τα παιδιά της Ράφα.
εριέττα-κούρκουλου-από-τύχη-βρισκόμ-196089

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι έντονα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και τα ζώα. Συχνά εκφράζει τις απόψεις της μέσω των αναρτήσεών της και προσπαθεί να προσφέρει βοήθεια όπου μπορεί.

Οι σκέψεις της Εριέττας Κούρκουλου

Μόλις είδα τι συνέβη στη Ράφα. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι παραπάνω από αποκαρδιωτικά, δεν μπορώ καν να τα κοινοποιήσω. Oι Ισραηλινές δυνάμεις κατοχής είπaν ναι το κάναμε αυτό. Kάψαμε τα μωρά ζωντανά. Σκοτώσαμε αθώες ζωές σε σκηνές. Kανείς δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την τρέλα. Κανένας. Kαι αυτή η ίδια η σκέψη με κάνει να νιώθω τόσο αβοήθητη και τόσο θυμωμένη με τον κόσμο.

Με αφορμή βίντεο και ειδήσεις από τη Μέση Ανατολή και τον τρόμο που επικρατεί εκεί, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση το απόγευμα της Δευτέρας 27/5, με μια φωτογραφία του γιου της, υπογραμμίζοντας την τυχαία φύση της ύπαρξής μας σε αυτόν τον κόσμο.

Η Εριέττα μοιράστηκε αρχικά ένα βίντεο με μικρά παιδιά που ζούσαν σε καταυλισμό στη Ράφα, ο οποίος βομβαρδίστηκε από Ισραηλινούς την Κυριακή 26/5. Στη συνέχεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα, σχολιάζοντας:

«Από τύχη βρισκόμαστε εδώ. Οι ζωές των παιδιών μας στο έλεος του κάθε τρελού!».

Επιτρέπεται να πείτε, σε οποιοδήποτε στιγμή: «Δεν μπορώ να το υποστηρίξω αυτό». Ακόμα κι αν το υποστηρίζατε. Ακόμα κι αν δεν ήσασταν σίγουροι. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πείτε «Αυτό έχει ξεφύγει». Και ενώ η καλύτερη στιγμή για να το πούμε αυτό ήταν νωρίτερα, η δεύτερη καλύτερη στιγμή είναι τώρα.

Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους των οποίων η καλοσύνη δεν είναι στρατηγική, αλλά τρόπος ζωής.

Εριέττα Κούρκουλου

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Σοφία Κουρτίδου – Γιάννης Σεβδικαλής: «Σκεφτόμασταν να πάμε σε ένα ξωκλήσι οι δυο μας, αλλά μας τηλεφωνεί όλη η Ελλάδα»

Η πίστη, η μετάνοια και η ειλικρινής αναγνώριση της αδυναμίας μας φέρνουν θεϊκή προστασία

Σελήνη στον Υδροχόο: Όλη η τύχη πάνω σε 3 ζώδια, σύμφωνα με τον Χρήστο Άρχο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ