«Έχω κάνει αλλαγή φύλου, είμαι στη μετάβαση»: Χείμαρρος η Τζόυς Ευείδη, δεν «μάσησε» τα λόγια της

«Καμία σημασία δεν έχει ο έρωτας για εμένα! Δεν με απασχολεί καθόλου. Γιατί με απασχολούν η τέχνη και τα ζώα», δηλώνει η Τζόυς Ευείδη
έχω-κάνει-αλλαγή-φύλου-είμαι-στη-μετά-195713

Η Τζόυς Ευείδη, είναι μια ηθοποιός με πλούσια καριέρα και αναγνωρίσιμη παρουσία στο ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση, δέχεται όπως λέει η ίδια αρκετά συχνά σχόλια για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της.

Η επική απάντηση της Τζόυς Ευείδη για τη χροιά της φωνής της

Πολλοί θεατές και θαυμαστές της το έχουν σχολιάσει, κάνοντας λόγο για μια μπάσα, βραχνή φωνή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Η ίδια, η Τζόυς Ευείδη, αντιμετωπίζει τα σχόλια αυτά με χιούμορ, ειλικρίνεια και αυτοσαρκασμό.

Σε συνεντεύξεις της, έχει αναφέρει πως δεν θεωρεί την φωνή της ελάττωμα, αλλά ένα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν ξεχωριστή. Μάλιστα, έχει απαντήσει με χιούμορ σε αρνητικά σχόλια, λέγοντας πως βρίσκεται σε φάση «διόρθωσης φύλου», αφοπλίζοντας με την ειλικρίνειά της αρκετούς ταξιτζήδες και όχι μόνο, όπως εξομολογείται η ίδια.

Η ίδια έχει παραδεχθεί πως στην αρχή επηρεαζόταν από τέτοια σχόλια, νιώθοντας άβολα και ντροπή.

Ωστόσο, με τον καιρό, κατάφερε να αποδεχτεί την φωνή της και να την αγαπήσει ως κομμάτι της ταυτότητάς της.

Σε συνέντευξή της στο «Happy Day» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Η πιο συχνή ερώτηση που της κάνουν σχετικά με αυτό είναι «πώς είναι η φωνή σου έτσι μωρή;». «Μου το έχουν πει αυτό πολλοί ταξιτζήδες. Απαντάω ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου και είμαι σε φυλομετάβαση. Ρώτα τους ταξιτζήδες, το ‘χω πει σε 2-3», είπε.

Για τη σημασία που έχει ο έρωτας για εκείνη, η Τζόυς Ευείδη απάντησε:

«Καμία σημασία δεν έχει ο έρωτας για εμένα! Δεν με απασχολεί καθόλου. Γιατί με απασχολούν η τέχνη και τα ζώα. Δεν έχω χρόνους για έρωτες. Ούτε στον εχθρό μου ένας έρωτας! Είμαι χάλια όταν είμαι ερωτευμένη και είναι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί! Είμαι σαν τρελή, δεν είμαι ήρεμη ποτέ, είμαι μονίμως αγχωμένη, έχω ενοχές και κάνω σενάρια πως έπρεπε να γίνουν τα πράγματα και όχι αλλιώς. Χάλια, χάλια». 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ